Sunprime Protaras Beach, Cypern
Sunprime Protaras Beach, Cypern
Sunprime

Välkommen till

Sunprime Hotels

Skräddarsytt för vuxna

Sunprime Hotels. Platser där livet är lite lugnare. Där varje dag är en paus från vardagen och där tiden för en gångs skull är på din sida. Barn tycker förmodligen att det här är urtråkiga ställen. Vuxna som reser utan barn beskriver dem som helt underbara. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av livets goda. Till sommaren 2024 har Sunprime Platanias Beach blivit ännu bättre! Hotellet har renoverats och erbjuder en helt ny hotellupplevelse med nytt gym, spa, fitness, restaurang, bar, uppdaterade rum och mycket mer. På Sunprime Hotels får du alla förutsättningar för en semester helt på dina egna villkor. Vill du träna finns det både gruppträning med utbildade instruktörer och gym. Alla Sunprime Hotels har ett eget spa där du kan unna dig sköna behandlingar, och i våra restauranger njuter du alltid av vällagad mat och goda drycker.

Alltid på Sunprime Hotels

  • Åldersgräns 16 år
  • Gratis WiFi på hela hotellet
  • Spa, gym & SATS-klasser
  • Bekväma sviter & rum
  • All Inclusive/Inclusive mot tillägg
  • Direkttransfer och Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Rofyllda pooler
Alltid på Sunprime Hotels
Bäst blir ännu bättre
Nyhet!

Bäst blir ännu bättre

Till sommaren 2024 har vi uppgraderat Sunprime Platanias Beach så att du och ditt resesällskap får en ännu bättre semester. Stora delar av hotellet har fått sig ett ordentligt lyft när rummen, restaurangen och baren har fått ett helt nytt utseende. Även receptionsområdet, spa, gym & fitness, poolområdet och bufférestaurangen har renoverats.

Läs mer

UPPTÄCK MER AV SUNPRIME HOTELS

Kickstarta semestern med Personlig Träning

Vi vet att inspiration, planering och tips för effektiv träning gör det mycket enklare att komma i gång, och att även fortsätta med träningen. I våra paket Get Started och Get More får du alla dessa möjligheter att komma i gång med din träning med hjälp från en av våra Personliga Tränare.

Sunprime All Inclusive Premium
Nyhet!

Sunprime All Inclusive Premium

Sunprime All Inclusive Premium, en ännu bättre variant av vår populära All Inclusive, där du kan välja mellan att äta i antingen buffé- eller à la carte-restaurangen - både till lunch och middag.

Workation

Workation

Varför inte unna dig ett semesterkontor när du bor på Sunprime? Här finns ett höj- och sänkbart skrivbord, kontorsstol, datorlampa, 24 tum bildskärm, tangentbord & mus, block & penna, fruktkorg – samt en solskärm till datorn så att du kan sitta ute på balkongen och jobba.

Sätt guldkant på semestern!

Sätt guldkant på semestern!

Vill du överraska din partner eller ditt resesällskap med det lilla extra på semestern? Vi har flera härliga paket som sätter guldkant på vistelsen. Vad sägs om en flaska mousserande vin som står kyld på rummet vid ankomst eller ett lyxigt Välkomstpaket Prime?

Våra tillvalspaket bokar du hemifrån, i samband med att du beställer din resa eller på Min sida efter bokning.

Easy Travel

Easy Travel

Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines och bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C.

Rökfritt

Från sommaren 2023 kommer det att vara rökfritt på alla Sunprime. Det finns anvisade rökområden på hotellen. Rökfritt gäller även i rummen, på balkongerna samt e-cigaretter.

MER OM SUNPRIME

Se filmen från våra Sunprime Hotels. Hotell med avslappnad atmosfär, som passar perfekt för dig som reser utan barn.

VÅRA SUNPRIME HOTELS

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell