Se hotell (17)

Resor till Aruba

Aruba
Under en resa till Aruba kan du bo direkt vid stranden, i slösande sol och med bekväm All Inclusive.
Aruba tillhör fortfarande det nederländska kungadömet, men de kritvita stränderna, det turkosblåa vattnet och den avslappnade stämningen ger allt annat än ett europeiskt intryck. Hit kan du boka en resa med reguljärflyg året runt. När du reser med Ving kan du också välja mellan flera av öns bästa hotell!

Stränder och sol

På Aruba skiner solen så gott som året om och vattnet blir sällan kallare än 25 grader, vilket betyder att du är i stort sett garanterad bra väder på din resa till Aruba. Och det finns gott om plats att njuta av både sol och bad. Längs med västkusten väntar kilometer efter kilometer av kritvita stränder där du kan koppla av och njuta av din semester.

Barnvänliga hotell på Aruba

Om du ska resa med barnen till Aruba bör du ta en titt på vårt familjevänliga Family Selection-hotell Divi Aruba All Inclusive, det absolut bästa valet för barnfamiljer. Här bor du direkt vid den vackra stranden Druif Beach, och eftersom All Inclusive ingår i priset får du en verkligt avkopplande semester, kanske kryddad av ett besök i hotellets gym eller dess spa. Även på grannhotellet Tamarijn Aruba All Inclusive bor du direkt vid stranden, med tillgång till alla de faciliteter som erbjuds på Divi Aruba All Inclusive.

Bo på stranden

Om du väljer att boka en resa med Ving kan du också välja bland några av Arubas bästa hotell– till oslagbara priser. Välj mellan allt från lyxiga hotell till bekväma lägenheter, med eller utan All Inclusive. Du bor direkt på eller nära de vackra stränderna på Arubas västra kust. Här ligger också de bästa restaurangerna och de största vattensportcentren. Stränderna, Palm Beach & Eagle Beach, är välordnade med solstolar, parasoller och uteserveringar. Palm Beach-stranden vid High Rise-området är en mer livlig strand och Eagle Beach vid Low Rise-området passar till dig som vill ha mer lugn och ro. Det finns alltid gott om plats på stranden och eftersom det råder förbud mot strandförsäljare kan du njuta av solen utan att bli störd. Blir du sugen på förfriskningar är det däremot sällan långt till närmaste servering. Många hotell erbjuder dessutom servering direkt vid solstolen.

Jeeptur eller en dag på havet?

Även om det inte finns så många spektakulära sevärdheter på Aruba är ön värd att utforska närmare. Med en jeep behöver du inte mer än en dag för att resa runt mellan öns smultronställen. I öster ligger till exempel nationalparken Arikok, med mäktiga kaktusskogar, några små grottor och mängder av vilda iguanas och andra ödlor. Längst i norr finns California Lighthouse, där du har en vidunderlig utsikt över ön och havet. Om du ska resa med barn kan vi rekommendera Baby Beach på öns sydöstra spets. Där är stranden långgrund och det finns praktiska UV-tält att hyra. Vill du upptäcka Arubas vatten finns det många vattensporter att välja mellan. Ett tips är att följa med på en halvdags katamarantur, med flera snorklingsstopp och lunch ombord.
Bra att veta
 • All Inclusive
 • Bra klimat
 • Hotell på stranden
 • Fantastiska stränder

Våra kunder om Aruba

SÖK DIN RESA TILL Aruba

Erbjudanden med reguljärflyg till Aruba

Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort
Aruba
 • Paketresa med flyg och hotell
 • 1 vecka, 7 hotellnätter
 • Avresa 17 sep 2024 från Stockholm
Inkl. incheckat bagage
Flyg och 7 hotellnätter
17 sep 2024 från Stockholm
Divi Aruba All Inclusive
Family Selection
 • Barnvänligt
Divi Aruba All Inclusive
Aruba
 • Paketresa med flyg och hotell
 • 1 vecka, 7 hotellnätter
 • Avresa 4 nov 2024 från Stockholm
Inkl. All Inclusive
Inkl. incheckat bagage
Inkl. All Inclusive
Flyg och 7 hotellnätter
4 nov 2024 från Stockholm
Manchebo Beach Resort & Spa
Manchebo Beach Resort & Spa
Aruba
 • Paketresa med flyg och hotell
 • 1 vecka, 7 hotellnätter
 • Avresa 26 aug 2024 från Stockholm
Inkl. incheckat bagage
Flyg och 7 hotellnätter
26 aug 2024 från Stockholm
Aruba

7 anledningar till att välja Aruba i vinter

Aruba är inte mer än tre mil långt, men låt dig inte luras av storleken - den lilla karibiska pärlan har mycket att bjuda på.

Strand på Aruba

Avslappning à la Aruba

En liten ö med stora strandupplevelser – vår expert på Karibien Patrik Marklund berättar om varför Aruba seglat upp som ett av svenskarnas favoritresmål.

En person trär en ring på en annans finger

Att gifta sig på Aruba

Vem har inte drömt om att gifta sig på en paradisstrand med sand mellan tårna? Vår reseexpert Sarah gjorde slag i saken och gifte sig på Aruba. Här delar hon med sig av sina bästa tips för hur man går tillväga för ett bröllop i paradiset.

Strand på Aruba

Sarahs bästa tips på Aruba

Vår reseexpert Sarah tipsar om utflykter och restauranger bortom de stora hotellkomplexen, perfekt för dig som vill upptäcka Aruba.