Se hotell (13)

Resor till Aruba

Aruba

Under en resa till Aruba kan du bo direkt vid stranden, i slösande sol och med bekväm All Inclusive.

Aruba tillhör fortfarande det nederländska kungadömet, men de kritvita stränderna, det turkosblåa vattnet och den avslappnade stämningen ger allt annat än ett europeiskt intryck. Hit kan du boka en resa med reguljärflyg året runt. När du reser med Ving kan du också välja mellan flera av öns bästa hotell!

Stränder och sol

På Aruba skiner solen så gott som året om och vattnet blir sällan kallare än 25 grader, vilket betyder att du är i stort sett garanterad bra väder på din resa till Aruba. Och det finns gott om plats att njuta av både sol och bad. Längs med västkusten väntar kilometer efter kilometer av kritvita stränder där du kan koppla av och njuta av din semester.

Barnvänliga hotell på Aruba

Om du ska resa med barnen till Aruba bör du ta en titt på vårt familjevänliga hotell Divi Aruba All Inclusive, det absolut bästa valet för barnfamiljer. Här bor du direkt vid den vackra stranden Druif Beach, och eftersom All Inclusive ingår i priset får du en verkligt avkopplande semester, kanske kryddad av ett besök i hotellets gym eller dess spa.

Bo på stranden

Om du väljer att boka en resa med Ving kan du också välja bland några av Arubas bästa hotell– till oslagbara priser. Välj mellan allt från lyxiga hotell till bekväma lägenheter, med eller utan All Inclusive. Du bor direkt på eller nära de vackra stränderna på Arubas västra kust. Här ligger också de bästa restaurangerna och de största vattensportcentren. Stränderna, Palm Beach & Eagle Beach, är välordnade med solstolar, parasoller och uteserveringar. Palm Beach-stranden vid High Rise-området är en mer livlig strand och Eagle Beach vid Low Rise-området passar till dig som vill ha mer lugn och ro. Det finns alltid gott om plats på stranden och eftersom det råder förbud mot strandförsäljare kan du njuta av solen utan att bli störd. Blir du sugen på förfriskningar är det däremot sällan långt till närmaste servering. Många hotell erbjuder dessutom servering direkt vid solstolen.

Jeeptur eller en dag på havet?

Även om det inte finns så många spektakulära sevärdheter på Aruba är ön värd att utforska närmare. Med en jeep behöver du inte mer än en dag för att resa runt mellan öns smultronställen. I öster ligger till exempel nationalparken Arikok, med mäktiga kaktusskogar, några små grottor och mängder av vilda iguanas och andra ödlor. Längst i norr finns California Lighthouse, där du har en vidunderlig utsikt över ön och havet. Om du ska resa med barn kan vi rekommendera Baby Beach på öns sydöstra spets. Där är stranden långgrund och det finns praktiska UV-tält att hyra. Vill du upptäcka Arubas vatten finns det många vattensporter att välja mellan. Ett tips är att följa med på en halvdags katamarantur, med flera snorklingsstopp och lunch ombord.

Bra att veta
 • All Inclusive
 • Bra klimat
 • Hotell på stranden
 • Fantastiska stränder
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Aruba

Väder
 • januari
28°21°
8
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • februari
29°21°
9
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
 • mars
29°21°
9
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
27
Regnfria dagar
 • april
30°22°
9
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
 • maj
30°23°
9
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
23
Regnfria dagar
 • juni
30°24°
9
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
21
Regnfria dagar
 • juli
30°23°
9
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
21
Regnfria dagar
 • augusti
30°24°
9
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
22
Regnfria dagar
 • september
30°23°
8
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
21
Regnfria dagar
 • oktober
30°23°
7
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
 • november
29°23°
7
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
 • december
29°22°
8
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
22
Regnfria dagar
Stränder
Det är svårt att bli besviken på Arubas stränder. Sanden är kritvit, vattnet turkosblått och det är rent, snyggt och välordnat. De bästa stränderna ligger längs öns nordvästra kust. Här är det skyddat mot de starka nordvindarna och stränderna är både breda och långrunda. Det är också här de flesta hotellen ligger och det finns mängder med vattensportcenter som erbjuder allt från dykning och snorkling till katamaransegling och vattenskidor. De mest kända stränderna är Palm Beach och Eagle Beach, båda flera kilometer långa och långgrunda. Här finns det ofta gott om plats och eftersom det råder förbud mot strandförsäljare kan du njuta av solen utan att bli störd. Blir du sugen på förfriskningar är det däremot sällan långt till närmaste servering. Många hotell erbjuder dessutom servering direkt vid solstolen. Reser du med barn är Baby Beach på öns sydöstra spets att rekommendera. Där är stranden långgrund och det finns praktiska UV-tält att hyra. Många av stränderna erbjuder även bra snorkling.

Alla stränder på Aruba är allmänna, det finns alltså inga hotell som kan äga en strand och alla har rätt att nyttja alla stränder. Däremot är det naturligtvis bara hotellets gäster som får nyttja de solstolar, parasoll, hängmattor etc. som hör till hotellet.

Palm Beach

Palm Beach är Arubas mest kända strand och ligger vid High Rise-området. Stranden består av kritvit korallsand och vattnet är turkosblått. Alla hotell vid stranden har solstolar och parasoller som gästerna får nyttja fritt. Här finns också flera stora turoperatörer som erbjuder allt från vattensporter till biluthyrning, ridning, sightseeing mm. Trots att Palm Beach har enormt många besökare känns det sällan trångt, då stranden är både bred och lång.

Arashi Beach

Arashi Beach ligger norr om Malmok Beach, utanför ett underbart bostadsområde. Detta är en lugn, smal strand med provisoriska hyddor och en stor parkeringsplats. En favorit bland lokalbefolkningen som ofta tar med picknick hit och njuter under hyddorna. Arashi Beach skryter med milda strömmar och rikt undervattensliv, vilket gör detta till en perfekt plats för snorkling. Här finns inga faciliteter eller restauranger.

Eagle Beach

En annan av Arubas kända stränder, strax söder om Palm Beach, där de flesta av öns Low Rise hotels ligger. Här är det generellt mindre folk och lite lugnare atmosfär än på Palm Beach, eftersom det är färre hotell som är knutna hit. Liksom Palm Beach har alla hotell solstolar och parasoll som gästerna får nyttja fritt.

Malmok Beach

Malmok Beach är en smal sandstrand och dess grunda klara vatten gör det till en populär plats att snorkla på. Utanför strandlinjen gör katamaraner och segelbåtar stopp for snorkling. De många reven och skeppsvrak i närheten gör det också utmärkt för dykning. Boca Catalina är en liten avskild vik som är perfekt för ett privat dopp, hit kan du promenera från Mamlok Beach. På stranden finns inga faciliteter eller restauranger.

Druif Beach

Druif Beach är en långsmal sträcka av korallsand. Även om den inte ligger alltför långt från livliga Oranjestad är Druif Beach en lugn och avkopplande plats för sol och umgänge.

Mangel Halto

Mangel Halto ligger i Pos Chiquito på den sydöstra kusten, strax söder om den spanska lagunen. Det är den perfekta platsen för sol och snorkling. Strandområdet ligger avskilt och är som gjort för picknick på den vita finkorniga sanden, med hyddor för skugga.

Rodgers Beach

Rodgers Beach ligger längs ner på Arubas södra spets. Hit kommer inte många turister och det kan vara en skön omväxling till Palm Beach och Eagle Beach. Stranden är bland annat populär bland surfare. Här finns restaurang och enklare faciliteter.

De Palm Island

De Palm Island är en så kallad All Inclusive-ö. Här kan du sola, bada, snorkla och roa dig med olika vattensporter. Utrustning, instruktör, mat och dryck ingår i priset. Båt hit från fastlandet tar ca 5-10 minuter. Till De Palm Island kan du även åka på utflykt. Transport till och från hotellet ingår då i priset.

Manchebo Beach

Strax bortom Low Rise Area ligger Manchebo Beach. Stranden är döpt efter en Arawak-hövding. Denna breda strand har svajande palmer och några enstaka Beach Lounger.

Renaissance Island

Renaissance Island ligger strax utanför Oranjestad. Ön ägs av Hotell Renaissance och får besökas gratis av hotellets gäster. Övriga gäster måste betala en avgift, men då ingår även en enklare lunch. Från hotellet går motorbåtstransfer ca var 15:e minut. Ön är fantastiskt vacker och man kan välja mellan att lägga sig i en solstol på någon av de vita sandstränderna eller ute på piren. Det finns restaurang, dykskola och en affär samt faciliteter som dusch, toalett, omklädningsrum etc. Håll utkik efter flamingos, som det finns gott om på ön!

Hadicurari Beach

Hadicurari Beach (Fisherman's Huts) är en stenig remsa förbi Marriott Aruba Resort, där vindsurfare tränar flygteknik med färgglada kite-surfskärmar. En populär plats för surfentusiaster, samt för sportevenemang och turneringar som pågår under året.

Baby Beach

Baby Beach ligger på öns sydöstra spets, precis bredvid Rodgers Beach. Här är det dock lugnare och namnet, Baby Beach, kommer av att stranden med sitt lugna, grunda vatten passar utmärkt för barnfamiljer. På stranden finns praktiska UV-tält att hyra. Området erbjuder även bra snorkling.
Flyg och transfer

Flygtid

13-17 timmar från Stockholm.

Så reser du hit

Med Vings reguljära flygresor kan du resa till Aruba med valfri reslängd året runt.

Flyget landar på flygplatsen i Oranjestad.
För en smidig transport till hotellet rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare. I ditt resedokument finns information om hur och var chauffören möter dig. Läs mer om transfer vid resor med reguljärflyg.
Mat, dryck och nattliv
Det finns gott om restauranger i Oranjestad och i närheten av hotellen vid Palm Beach och Eagle Beach, så du har aldrig långt till en bit mat. Restaurangerna håller en mycket hög internationell klass och på menyerna hittar du många fisk- och skaldjursrätter. Priserna varierar, men är generellt högre på hotellrestaurangerna. Vi rekommenderar att köpa till frukost vid bokningstillfället på de hotell där det är möjligt. Frukostarna (amerikanska) är ofta generöst tilltagna på hotellen.

Restauranger vid Palma Beach

I Palma Beachområdet finns ett lokalt centrum med ett antal restauranger som serverar olika slags mat, både lokal och internationell.

Restauranger vid Eagle Beach

I Eagle Beachområdet finns det några snabbmatställen och bra restauranger. De flesta restaurangerna hittar du inne på hotellområdena eller en bit upp, på andra sidan vägen.

Vatten

På Aruba kan du dricka vattnet som för övrigt av arubanerna själva sägs vara ett av de bästa i världen. Kvaliteten är god, det smakar bra och det finns ingen som helst anledning att köpa vatten på flaska. Tänk på miljön!

Fruktjuice

Frukt- och grönsaksjuicer i alla de slag (beroende på säsong) finns att köpa i små kiosker, på caféer, restauranger, hotell och barer.

Öl

Utöver det lokala ölet finns ett stort utbud av importerade ölmärken, framförallt holländska.

Vin

På de flesta lite finare restauranger och hotell finns ett bra utbud av olika vinsorter.

Sprit

De flesta välkända spritmärkena finns att köpa på supermarkets, på de stora hotellen och restaurangerna. Rom finns i en uppsjö av smaker och av olika kvalitet och prisnivå.
De flesta större hotell har egna barer och nattklubbar. I många fall ges även underhållning i form av olika shower och uppträdanden. Det finns dryga tio casinon på ön och ett tiotal barer och musikbarer i Oranjestad, förutom de som finns på hotellen. Öns bästa nattliv hittar du i Palm Beach, där det bland annat finns ett antal jazzklubbar. I anslutning till Eagle beach finns inget nöjesliv utanför hotellen. Nattlivet på Aruba börjar sent och först efter midnatt börjar ställena fyllas upp.

Arubas karneval

Arubas karneval är årets största "happening", både för arubaner, turister och de som bor på närliggande öar. Över hela ön är det färgsprakande tillställningar med typiska karnevalsdräkter, calypsomusik, sång, dans och underhållning. Karnevalen hålls varje år och är en legendarisk fest som pågår i flera veckor. Festligheterna avslutas med att "the Momito" bränns upp. Räkna med mycket folk och hög musik på gatorna under karnevalsdagarna. Trafiken kommer att vara avstängd i stora delar av Oranjestad. De hotell som kommer att störas mest av folklivet är Renaissance Suites och Renaissance Marina som ligger mitt i Oranjestad.
Shopping
I Oranjestad finns en hel del butiker, några shoppingcenter och marknader, samtliga med goda möjligheter till intressant shopping. Här kan du köpa saker som smycken, kläder, parfymer, elektronik, souvenirer, sprit, choklad och delikatesser som holländsk ost. Prisnivån är ungefär som hemma och de flesta affärer och shoppingcenter håller mycket hög klass. Bland klädaffärerna finns en del välkända märken. De flesta hotell har minimarkets samt butiker med souvenirer och kläder. Det finns även ett antal affärer i Palma Beach och Eagle Beach.

Supermarkets

Nästan alla hotell har en egen minimarket inne på området. Det finns även flera större och betydligt billigare supermarkets i huvudstaden Oranjestad och i utkanten av Low Rise Area.

Juvelerare

På Aruba finns en uppsjö av juvelerare och prisnivån är något lägre än hemma. Ska du köpa smycken, gå till någon av de mer kända juvelerarna i Oranjestad.

Aloe Vera

Aruba är känd för sin Aloe Vera. På ön finns en familjeägd fabrik, Aruba Aloe, där man framställer diverse hud- och hårvårdsprodukter för hand. Här kan du köpa solskyddsfaktor, after-sun, lotion, schampo etc. till mycket bra priser. Här ges även en guidad rundtur genom fabriken där det berättas om Aloe Verans historia på ön.
Aktiviteter och sevärdheter
På Aruba finns diverse vattenaktiviteter, ridning, tennis och tre golfbanor.

Golf

Aruba har tre golfbanor, varav den ena är en 18-hålsbana - Tierra del Sol på öns nordvästra spets. Tierra del Sol är mycket välskött och har ett tillhörande klubbhus där alla faciliteter finns, inklusive restaurang och pool. Vid hotellet Divi Link All Inclusive Hotel finns också en vacker 9-hålsbana.

Dykning

Det finns flera dykskolor på ön som erbjuder både prova-på-dyk, kurser och dykning för certifierade dykare. Det finns inte mycket färgglada koraller, men däremot en hel del fisk och några riktigt häftiga vrak runt ön. Sikten är för det mesta förträfflig och har du tur kan du få se både sköldpaddor, muränor och stora papegojfiskar i vackra färger.

De Palm Island

En privat ö som ägs av De Palm Tours, Arubas största researrangör. Hit kan du åka på en halv- eller heldags All Inclusive. Då ingår båtturen på ca fem minuter, obegränsat med mat och dryck på ön samt fritt nyttjande av alla faciliteter – solstolar, parasoll, duschar, snorklingsutrustning etc. Det finns dessutom bra snorklingsmöjligheter strax utanför ön.

Vattenaktiviteter

På Aruba finns nästan alla vattensporter du kan tänka dig. En mängd arrangörer erbjuder vindsurfing, kitesurfing, snorkling, dykning, scuba diving, seatrek, paragliding, segling, katamaranturer, andra typer av båtturer etc.

Jeepsafari

Jeepsafari är ett kul sätt att se mer av ön. En karavan består för det mesta av runt 4-5 stora Land Rovers som tar upp till nio personer var. Turen går ofta till California Lighthouse, Alto Visto Chapel, Seroe Crystal, Bushiribana Gold Mills, Natural Bridge, Arikok Natural Park och Natural Pool.

Ridning

Det finns flera stall på ön där man kan följa med på ridturer längs stranden eller i inlandet.
På Aruba är det mestadels stränderna och havet som lockar turisterna, men för den som vill har Aruba flera andra sevärdheter att besöka. Följ med på en organiserad utflykt eller hyr en jeep för en dag och upplev Arubas många gömda skatter. Vägarna är ganska ruffiga, men med en bra karta är det lätt att hitta rätt.

San Nicolaas

Arubas näst största stad, som blomstrade under oljeboomen. I dag är det en ganska lugn stad, där många arubaner bor. En av flera anledningar att komma hit är ett besök på berömda Charlies bar, som enligt många inbitna Arubaresenärer är öns bästa bar. Det var i början av 1940-talet som dykare brukade samlas här för att hänga upp sina undervattensskatter på väggarna. Baren blev som ett litet museum och är så än i dag!

California Lighthouse

California Lighthouse är fyren som ligger på Arubas nordvästra spets. Härifrån har du fin utsikt över Arubas västra kustremsa med vita sandstränder och turkosblått vatten. I området finns flera vandringsleder och vissa turoperatörer anordnar guidade turer. Håll utkik efter vilda iguanor och ödlor.

Baby Natural Bridge

Denna lilla bro, eller valvbåge, ligger vid sidan av Natural Bridge som fram till den störtade samman hösten 2005 var öns största attraktion. Broarna har mejslats fram av havet under tusentals år och även om bara resterna av Natural Bridge återstår så är platsen, med den ännu intakta Baby Natural Bridge, väl värd ett besök.

Arikok National Park

Arubas nationalpark, Arikok Park, täcker ett ganska stort område av öns sydvästra delar. Här kör man genom mäktiga kaktusskogar och karga slättlandskap. I området lever bland annat vilda iguanas, ödlor, åsnor, getter och tropiska fåglar. Det finns också några grottor där de gamla indianernas målningar fortfarande finns kvar på väggarna. Området passar även bra för vandring och erbjuder ett flertal leder.

Butterfly Farm

Butterfly Farm ligger i Palm Beachområdet. Här vandrar du omkring i en tropisk trädgård, omgiven av fjärilar från hela världen. Guiden berättar om hur fjärilarna lever och förökar sig. Kommer du tidigt till farmen kan du till och med få se en fjäril bli till och ta sin första flygtur.

Ostrich Farm

På struts- och emufarmen som ligger nära Natural Bridge har du möjlighet att få se dessa fantastiska djur på nära håll. Du kan följa med på en guidad tur genom farmen där du kan se hur djuren lever. Intill farmen finns en liten servering som bland annat serverar grillad strutsstek.

Donkey Sanctuary

Åsnor skeppades förr till Aruba som arbetskraft. Idag används djuren inte längre i arbetet, vilket har gjort att en stor mängd åsnor har släppts ut i det fria. Idag finns det därför ett skyddsområde för Arubas åsnor, beläget nära Ayo Rock Formation. I området finns över 100 åsnor som tas hand om av 45 volontärer. Här finner du även en cafeteria där du kan dricka något medan du tittar på när åsnorna äter och leker.

Ayo Rock Formation

På väg mot Andicuri på öns norra del kör du förbi Ayo Rock Formation. Passa på att stanna till och gå och titta på de otroliga stenformationer som finns här. På en liten väg kan du ta dig högt upp bland stenblocken och njuta av en underbar utsikt. Missa inte de gamla indianmålningarna som finns här och se till att ta med kameran!
Hur du tar dig runt
Det bästa sättet att se och uppleva Aruba är att hyra en bil och ett tips är att boka hyrbilen redan hemifrån, det är både billigare och smidigare. Det kan dessutom vara svårt att få tag på en hyrbil på resmålet under högsäsong så boka din Avis-bil innan ankomst.

Upplev mer i egen bil

Vill du se dig om i eget tempo och stanna där du själv önskar? Kanske åka ut i naturen eller besöka mer avlägset belägna stränder? Hyr då en bil eller jeep och åk på upptäcktsfärd! Med en karta är det enkelt att hitta runt på ön och på Aruba är det högertrafik, precis som hemma. Även trafikregler och skyltar är i stort sett desamma. Vägarna är av varierande standard. Vill man till exempel köra längs nordkusten och in i nationalparken fordras en fyrhjulsdriven jeep.

Buss

Lokalbussen är det billigaste sättet att ta sig runt ön på. Busstationen ligger centralt i Oranjestad, mittemot hamnen. Lokalbuss mellan hotellen och Oranjestad går flera gånger i timmen. Det finns även flera busshållplatser utanför Palm Beach och Eagle Beach. Bussarna går endast under dagtid. Kolla på ditt hotell efter den exakta tidtabellen.

Taxi

Taxistationen ligger i Oranjestad bakom Eagle Bowling Palace på Sasaki Road. Det är även ganska lätt att få tag i en taxi på gatan. Det finns inga taxametrar, utan alla priser är fasta. Efter midnatt är priserna något högre.
Fakta

Vår service på resmålet

Resmålet är på egen hand.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving.

Vaccinationer

Ving rekommenderar också vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se.

För att skydda dig mot mygg och andra insekter rekommenderar vi myggmedel samt ljus klädsel med långa ärmar och ben.

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Arubanska floriner och USD. USD fungerar som betalningsmedel i stort sett överallt. De flesta större internationella hotellen har uttagsautomater. Det finns även ett flertal automater i Oranjestad, Palm Beach och Eagle Beach, oftast i anslutning till hotellen.

Det går inte att växla svenska kronor till USD eller floriner på plats.
Beställ valuta hos FOREX innan avresa för en bekvämare resa. Läs mer om vårt samarbete här.

Tidsskillnad

Sommartid: svensk tid -6 timmar. Vintertid: svensk tid -5 timmar.

El

110 volt. Adapter behövs (även transformator om man ej kan ställa om sina apparater till 110 volt).

Språk

Papiamento, holländska, spanska och engelska.

Övrigt

Musik och nattliv kan vara störande för vissa hotell. Kranvattnet är drickbart på Aruba. De flesta hotell tar en obligatorisk kortsnota på ca 200 USD i deposition (återfås vid avresa). Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.
Resa med barn

Restauranger

På Aruba finns en uppsjö av bra restauranger, både lyxiga och lite enklare. Här kan du beställa pizza, hamburgare, pasta och sådant som barn brukar tycka om. Barnstolar finns att låna på de flesta hotell och restauranger som håller någorlunda hög standard. Annars är Arubabor oftast hjälpsamma. Ni löser det tillsammans!

Lekplatser

Nästan alla större hotell (resorts) har egna barnklubbar som anordnar aktiviteter minst fem dagar i veckan. Personalen talar dock engelska. Det finns också nästan alltid fina lekplatser inne på hotellområdena.

Barnmat och blöjor

Barnmat och blöjor finns att köpa i de flesta större mataffärer samt på välsorterade apotek. I eller i närheten av Oranjestad finns flera välsorterade snabbköp. Nästan alla hotell har också ett eget snabbköp, men där är prisnivån lite högre. Jämfört med Sverige är sortimentet på burkmat mindre. Grötpulver liksom de flesta fruktpuréer innehåller ofta socker.

Stränder

Stränderna Palm beach och Eagle beach, där de flesta hotell ligger, passar utmärkt för barnfamiljer. Här är det långgrunt och eftersom stränderna ligger på rätt sida av ön är vattnet lugnt. Här finns också alla faciliteter som solstolar, parasoll, vattensportcenter och restauranger. Baby Beach på Arubas södra spets är, som man hör på namnet, också populär bland barnfamiljer. Vattnet, som är grunt och lugnt, erbjuder bra snorkling. Det är även förhållandevis mindre turister. Här kan du hyra små uv-tält som skydd mot solen.

SÖK DIN RESA TILL Aruba
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.