Hotell (106)

Resor till Florida

Florida lockar med Disney World i Orlando, shopping i Miami Beach och stränder i Key West. Med Ving kan du resa flexibelt, när det passar dig.
Florida är kanske mest känt för sina stränder och sin golf, men här finns så mycket mer: shopping i enorma köpcentrum och små boutiquer, Disney World i Orlando, naturupplevelser i Everglades och nattlivet i de vackra Art Deco-kvarteren i Miami Beach, för att bara nämna något av allt det som lockar folk från hela världen att resa till Florida.

Vings Florida

Ving erbjuder flera olika resmål i Florida, så här finns något för alla smaker och något för varje resa. På östkusten, ut mot Atlanten, kan du välja Miami Beach och Fort Lauderdale. På västkusten, in mot mexikanska golfen, kan du välja bland annat stränderna i Clearwater Beach eller lugnet i Fort Myers Beach. Fortsätter du söderut kommer du så småningom till läckra Key West, ett favorittillhåll för både författare och konstnärer. För att få ut så mycket som möjligt av Florida, så rekommenderar vi hyrbil. När du bokar din resa med Ving kan du samtidigt boka en hyrbil för hela resan, eller kanske bara för några dagar.

Resa med familjen till Florida

Ving erbjuder ett antal populära Family Selection-hotell för dig som ska resa med barn. Family Selection-hotellen erbjuder familjevänliga boenden med bland annat fina poolområden och barnpool. Hotellen ligger i Orlando, nära Disney World och rymdcentret Epcot.

Skräddarsy din resa till Florida

Om du bokar din resa till Florida med Ving kan du till exempel börja med ett par dagar i Disney World, innan du hämtar upp din förbokade hyrbil och kör tvärs över delstaten, till stränderna vid Clearwater Beach eller Sanibel Island. Du kan också börja med ett par dagar i Miami Beach för att sedan ta en vecka på Key West. Hos Ving finns en mängd möjligheter för din resa till Florida, vare sig du vill ha både stad och strand, nöjen och strand eller någon annan kombination som passar dig och ditt ressällskap.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Florida

Resor till Florida

Clearwater Beach
Clearwater Beach passar dig som vill ha en resa med det bästa av det mesta. Här finns stränder i toppklass och ett stort utbud av nöjen, restauranger och aktiviteter.
Fort Lauderdale
  • Nöjesliv
Längs kanalerna i Fort Lauderdale, "Floridas Venedig", ligger de exklusiva villorna på rad. Här kan du njuta av hög klass, välskötta stränder och ett enormt utbud av shopping under din resa.
Fort Myers Beach
Till Fort Myers ska du resa om du vill ha en semester med fokus på lugn, ro och vackra stränder. Med Ving kan du bo på ett av Floridas bästa familjehotell.
Key West
Boka en resa med Ving till Key West, en riktig juvel som ständigt lockar till sig nya gäster. Ett tips är att boka en hyrbil tillsammans med din resa.
Miami Beach
  • Restauranger & barer
  • Shopping
  • Aktiviteter (se & göra)
Miami Beach är en av världens populäraste badorter, med några spektakulära hotell. Här finns allt, från fantastiska South Beach, via art deco-distriktet till nöjen och shopping i världsklass.
Orlando
  • Aktiviteter (se & göra)
  • Barnvänligt
  • Restauranger & barer
Orlando är mer än bara Walt Disney World Resort, här finns också fantastisk shopping, utmärkta restauranger och ett stort antal sevärdheter.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island är ett exklusivt resmål med barnvänliga hotell, härliga stränder och en stämning som i hög grad påminner om Karibien. Hyrbil rekommenderas.

Miami Beach

Kombinera din kryssning med en minisemester

Flera resor på en semester. Det låter nästan för bra för att vara sant. Ska du på en kryssning i Karibien och din kryssning utgår från Fort Lauderdale eller Miami, är det upplagt för att kombinera din kryssning med en minisemester på The Keys (öarna utanför Key West). Vår reseexpert Jessica ger här sina bästa tips!