Hotell (54)

Resor till Hawaii

Det är inte konstigt att så många drömmer om att resa till Hawaii, den avlägsna ögruppen rymmer såväl fantastisk natur och paradisstränder som ett stort utbud av aktiviteter, nöjesliv och sevärdheter.
När du bokar din resa till Hawaii med Ving bor du på Oahu eller Maui, två av Hawaiis största öar. Stränderna på Maui sägs vara bland världens bästa och erbjuder både surfing, snorkling och avkopplat strandliv i toppklass. På Oahu finns det mesta: storstaden Honolulu, paradisstränder, lantliga byar och frodig regnskog. På Hawaii finns något för alla.

Paradisstränder

Stränderna på Hawaii lockar inte bara med avkopplat strandliv, här finns även gott om vattensporter och aktiviteter. Det är mycket populärt att surfa, och har du inte provat tidigare är din resa till Hawaii ett utmärkt tillfälle att testa. Självklart finns gott om kurser att gå, oavsett om du vill vindsurfa, kitesurfa, paddla SUP eller annat. Har du tur kan du få se någon av de tusentals knölvalar som kommer från Alaska till Maui varje vinter.

Aktiviteter på Hawaii

Även om det är svårt att slita sig från de drömlika stränderna bör du inte missa att uppleva den säregna naturen under din resa till Hawaii. Förutom det oändliga utbud av aktiviteter till havs som erbjuds under din resa till Hawaii finns också mycket att göra på land. Här finns golfbanor, cykelturer, vandringsleder, ridning, jeepturer, fallskärmsflygning, skärmflygning och mycket mera.

Stad och strand

Vill du kombinera din solsemester med ett pulserande nöjesliv och ett stort utbud av shopping och restauranger är en resa till Hawaii perfekt. Här kan du få allt. Vings hotell på Oahu ligger vid berömda Waikiki Beach i delstatshuvudstaden Honolulu. På stranden kan du välja mellan mängder av vattensporter och aktiviteter, och området runt stranden vimlar av restauranger, barer och butiker.

Vings resor till Hawaii

När du bokar din resa till Hawaii med Ving kan du själv bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Du kan välja mellan en lång rad hotell, allt från enkla hotell med två vågor till lyxhotell med fem vågor. Vill du bo riktigt bra och strandnära rekommenderar vi Top Selection-hotellet Halekulani, ett spektakulärt lyxhotell direkt vid en mindre strand intill Waikiki Beach.

Kändistätt på Hawaii

Vill du ha lite stjärnstatus på din resa till Hawaii är chansen förmodligen störst på Maui, där celebriteter som Owen Wilson, Woody Harrelson, Oprah och Steven Tyler har privata bostäder. Men det är inte bara privat som många filmstjärnor sätter kosan mot Hawaii. Många scener från kända filmer och serier har också spelats in på Hawaii, som exempelvis Lost, Jurassic Park, Pirates of the Caribbean, The Hunger Games, Indiana Jones, Pearl Harbour -och många, många fler.
  • Valfri reslängd
  • Stad och strand
  • Golfmöjligheter
  • Fina stränder
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Hawaii

Resor till Hawaii

Honolulu
  • Barnvänligt
  • Aktiviteter (se & göra)
  • Shopping
Honolulu är ett av de absolut mest kända resmålen på Hawaii. Här njuter du av en paradissemester på världsberömda Waikiki Beach.
Maui
Hawaiis näst största ö Maui är en tropisk paradisö med några av världens finaste stränder. Med Ving bor du dessutom riktigt bra.

Hawaii

Hawaii 3 öar på 2 veckor

Har du alltid också drömt om att besöka Hawaii? År 2019 åkte vår kollega och reseexpert Ann-Renée Degnes på sin drömsemester till Hawaii och upplevde 3 av öarna.