Se hotell (21)

Resor till Marbella

Väljer du att resa till Marbella får du det mesta av det bästa, den spanska solkusten har en magisk dragningskraft -inte bara på alla golfare.
Marbella är ett riktigt klassiskt resmål, som efter en rejäl ansiktslyftning har blivit vackrare än någonsin. Här kan du besöka eleganta restauranger, barer, nattklubbar, casinon och handla på varuhuset El Corte Inglés. De gamla stadsdelarna charmar verkligen sina besökare, med trånga mysiga gränder som domineras av vitkalkade hus med järnsmidesbalkonger och färgsprakande blommor. Här finns även många restauranger. Vill du ha mer lyx och flärd under din resa till Marbella kan du strosa runt i lustjakthamnen Puerto Banus med sitt stora utbud av restauranger, caféer och lyxiga affärer. Natten kan tillbringas på något diskotek eller en av alla musikbarer som finns här.

Vings resor till Marbella

Bokar du din resa till Marbella med Ving kan du välja mellan att bo på ett lyxigt hotell i hjärtat av Marbella, i lägenhet nära stranden eller på ett stort internationellt golfhotell. Du som reser utan barn bor bäst på vårt Top Selection-hotell Gran Meliá Don Pepe, som ligger direkt vid stranden och nära till det stora utbudet i centrum. Du väljer själv vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Fantastiska utflyktsmål

På din resa till Marbella inser du snart att Andalusien har alla ingredienser för en härlig semester – oavsett om du är golftokig, festprisse, strandnjutare, matglad eller kultursugen. Här finns över 50 golfbanor. Kulturutbudet är enormt. Längs kusten vimlar det av vackra, vita bergsbyar, katedraler och moriska slott. På utflyktsavstånd ligger städer som Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda och Màlaga och den som vill kan till och med ta båten över till Marocko.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Lyxhotell
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Lång strandpromenad
  • Fina stränder
  • Många restauranger

Våra kunder om Marbella

SÖK DIN RESA TILL Marbella