Madeira

Madeira, Portugal

Madeira är en klassiker i nya kläder, med vacker natur, läckra hotell, utmärkt shopping och chansen till en kväll på casino efter en dags fotvandring. Passa på att hyra en bil så du hinner uppleva alltihop. Nu kan du också boka resor med valfri reslängd till Funchal, så du reser när du vill och kommer hem när du vill.

Läs mer om Madeira Dölj text

Bilden av Madeira har länge handlat om makalösa vyer med branta stup och frodig grönska, vackra vandringsleder och en charmig huvudstad - Funchal. Allt det där stämmer fortfarande, men nu får man komplettera med trendiga restauranger, flera utvalda Prime Select-hotell för alla som reser utan barn, och spännande aktiviteter som forsklättring, hästridning längs levadorna eller kanske en eftermiddags shopping i Funchal.

Det nya Funchal
Två floder som leder vatten från bergen till havet delar Funchal, och det är vid dem som stadens centrum ligger. I den uppfräschade och renoverade gamla stan trängs barer och restauranger, tillsammans med shopping och folkliv, lika livligt på dagen som det är stämningsfullt på kvällen. Hos Ving kan du välja mellan ett tjugotal hotell, från två till fem vingar.

  • Antal resmål:  4
  • Antal hotell:  37