Se hotell (1)

Resor till La Gomera

Lugnet, naturen och golfen är tre bra skäl att resa till La Gomera, hos Ving hittar du ytterligare ett; öns bästa hotell.
Till La Gomera ska man resa om man längtar efter lugn och ro, naturupplevelser och mycket bra golf. La Gomera är en sagolikt vacker ö med höga berg, bråddjupa raviner, trolska skogar, söta byar och vänliga, gröna dalar där terrassodlingarna klättrar längs bergssidorna. Den dimhöljda nationalparken Garajonay är en av Europas sista urskogar, känd för sina lagerträdsskogar och de säregna ljungträden med sina skägglavstäckta toppar, som bara växer där luften är absolut ren. Den täta skogen är populär bland vandrare, fågellivet är rikt och det finns ett stort antal endemiska växter. Överallt på ön finns också karaktäristiska terrassodlingar där bönderna odlar vindruvor, tomater och bananer.

Bo på öns bästa hotell

När du bokar en resa med Ving till La Gomera bor du på Jardin Tecina, öns absolut bästa hotell, med vackert läge och vidunderlig utsikt över havet och klipporna. Och om det inte räcker finns också ett fint spa, fyra olika pooler och egen odling av frukt och grönsaker som du sedan kan avnjuta i någon av hotellets restauranger. Det är inte att undra på att våra gäster sätter så högt betyg på detta hotell.

Teneriffa och La Gomera

Många av våra gäster väljer att kombinera en vecka på La Gomera med en vecka på något av våra resmål på Teneriffa. På så sätt får man se dubbelt så mycket under resan, och är du golfare hinner du spela på flera olika banor under din semester.
Bra att veta
  • Mycket nöjda gäster
  • Kombinera med Teneriffa
  • Hotell med spa
  • Hotell med fri WiFi

Våra kunder om La Gomera

SÖK DIN RESA TILL La Gomera