En kvinde i vandet på Mallorca

Resor i juni

Hitta din solsemester i juni hos Ving

För dig som vill resa på en solresa i juni finns ett enormt utbud med resmål som bjuder på massor med sol och värme.

Sommaren har verkligen bitit sig fast, och det märker man tydligt på nästan alla våra resmål. Turkiet och Cypern erbjuder 12 solskenstimmar i genomsnitt i juni, och värmen har verkligen kommit till Rhodos, Kreta och övriga Grekland. Hitta din solresa i juni här!

Favoritresmål i juni

Billiga resor i juni

par vid en pool

Sista minuten-resor

Kan du resa med kort varsel? Eller kan du vara flexibel med avresedatum? Då kan en av våra restresor i juni vara perfekt. När du bokar en restresa är det stor chans att du hittar en prisvärd semester i juni.

Barn äter mat

All Inclusive

Något svalkande vid poolen? All Inclusive stillar hungern och törsten hos alla. Det bästa är att det mesta redan är betalt hemifrån, så du inte behöver tänka på notan. Vi har massor av juniresor med All Inclusive.

Badebro i Sal Santa Maria

Erbjudanden och rabatter

Även om juni är början på högsäsongen, har vi ofta bra rabatter på våra resor i juni. Håll ögonen på vår erbjudandesida för att inte missa en kampanj eller rabatt på juniresan.

Fler juniresor

Fyra vänner på en takterrass

Storstadsresor

Varför inte starta sommaren med en storstadsresa i juni? I t.ex. Barcelona och Nice kan du kombinera sol och strand med shopping och sevärdheter.

Kvinna med yogamatta

Träningsresor

Drömmer du om en aktiv semester i juni? Boka en resa till ett populärt träningshotell, eller följ med på en av våra träningsresor!

Värmeguiden i juni

Var är det varmt i juni?

Vill du veta var du hittar värmen i juni? Spana in vår värmeguide!

Vill du veta var du hittar värmen i juni? Spana in vår värmeguide!

Hitta din juniresa

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 hotell