Sunwing Family Resorts
Sunwing

Välkommen till

Sunwing Family Resorts

Vings familjeparadis

Sunwing Family Resorts är Vings egna familjehotell och det bästa valet för barnfamiljer. Till sommaren 2024 lanserar vi fler nyheter än någonsin, till exempel Happy Baby Splash Pool-lägenheter med privat plaskpool för de minsta. Vi har fräschat upp många av hotellen och kan dessutom presentera ett helt nytt Sunwing på Mallorca.

Rymliga lägenheter med gott om förvaring, gratis träning, massor av aktiviteter för både barn och vuxna, smarta måltidspaket och gratis mat för barn upp till 12 år är bara några av de saker som gör Sunwing Family Resorts till ett riktigt familjeparadis.

Alltid på Sunwing Family Resorts

  • Barn under 12 år äter gratis
  • Aktiviteter och underhållning
  • Prisvärda, bekväma tillval
  • Spa, gym & SATS-klasser
  • Barnklubb med Lollo & Bernie
  • Direkttransfer och Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
Alltid på Sunwing Resort
Bäst blir ännu bättre
Nyhet!

Bäst blir ännu bättre!

Till sommaren 2024 lanserar Sunwing Family Resorts en rad nyheter för att se till så att du och din familj får en oförglömlig semester. Vad sägs om ett nyöppnat Sunwing Cala Bona Seafront, nya poolaccess-lägenheter, privat plaskpool för de minsta, samt uppfräschning av gym och barnklubbar? Vi ser dessutom till att barn- och babypoolerna är uppvärmda på alla hotell.

Alla nyheter på Sunwing

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS

Nyheter på Sunwing sommaren 2024

Sunwing Cala Bona Seafront
Nyhet!

Sunwing Cala Bona Seafront

Äntligen återinvigs vårt populära Sunwing Cala Bona Seafront efter renovering! Här har lägenheter, restaurang, reception, spa, fitness och Lollo & Bernie Club fått sig en ordentlig uppfräschning. Vi kan dessutom locka med ett helt nytt gym och en lika ny Teen Lounge för ungdomar som ha kul och hänga med nya kompisar.

Sunwing Kallithea Beach
Nyhet!

Sunwing Kallithea Beach

Familjefavoriten Sunwing Kallithea Beach kan i sommar erbjuda ännu fler av våra populära lägenheter med privat poolaccess. Plus nyrenoverade lägenheter, uppvärmda barn- och babypooler och en nyrenoverad Lollo & Bernie Club. Vi lanserar dessutom lägenhetskonceptet Happy Baby Splash Pool, med privat plaskpool för familjens minsta.

Sunwing Sandy Bay Beach
Nyhet!

Sunwing Sandy Bay Beach

Vill du bo i nyrenoverade lägenheter, kanske med en pool direkt utanför terrassen? Då är Sunwing Sandy Bay Beach rätt val för dig. Till sommaren får samtliga lägenheter på vårt populära hotell en rejäl ansiktslyftning. Förutom fler lägenheter med privat poolaccess fräschar vi också upp resort service, show och bar, loungen och Mini Market. Välkommen!

Kickstarta semestern med Personlig Träning

Vi vet att inspiration, planering och tips för effektiv träning gör det mycket enklare att komma i gång, och att även fortsätta med träningen. I våra paket Get Started och Get More får du alla dessa möjligheter att komma i gång med din träning med hjälp från en av våra Personliga Tränare.

Långsemester på Sunwing
Nyhet!

Långsemester

På Sunwing Family Resorts gör vi allt för att du som långsemestrare ska känna dig som hemma. Du bor i bekväma och rymliga lägenheter med centralvärme, städning en gång i veckan och kök med all utrustning du behöver.

All Inclusive Premium
Nyhet!

All Inclusive Premium

Nu introducerar vi All Inclusive Premium, en ännu bättre variant av vår populära All Inclusive, där du kan välja mellan att äta i antingen buffé- eller à la carte-restaurangen. I priset ingår allt från vår rikliga frukostbuffé alla dagar i veckan till aperitif före maten, uppgraderad vinlista och mycket annat.

Sätt guldkant på semestern!

Sätt guldkant på semestern!

Vill du överraska barnen eller ditt resesällskap med det lilla extra på semestern? Vi har flera smarta tillval och lösningar som passar stora som små. Vad sägs om ett besök av Lollo eller Bernie, ett bekvämt baby-paket eller ett lyxigt Välkomstpaket Royal?

Våra tillvalspaket bokar du hemifrån, i samband med att du beställer din resa eller på Min sida efter bokning.

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernies minidisco och i Lollo & Bernie-klubben.

Easy Travel

Easy Travel

Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines och bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C.

Solsemester med småbarn - flipp eller flopp?

Resa med småbarn - flipp eller flopp?

Med en ny familjemedlem i huset dyker plötsligt nya frågor upp när det börjar bli dags att planera semestern. Vi hjälper dig med tips som gör semestern med småbarn enklare.

Tips som gör semestern med småbarn enklare.

MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Se filmen från våra Sunwing Family Resorts. Vings egna familjehotell och det allra bästa vi kan erbjuda barnfamiljer.

VÅRA SUNWING FAMILY RESORTS

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell