Korfu, Grekland

Upptäck det genuina Grekland

Olivlundar så långt ögat når, små lokala tavernor där tomatsalladen smakar av sol och sommar, och vinet är gjort på druvor från grannens gård. På Ving är vi förälskade i de små orörda resmålen långt bort från stress och massturism i Grekland. Platser med andrum, där du kan slappna av helt och bara smälta in bland lokalbefolkningen. Vi erbjuder resor till idylliska öar som t.ex. Lesbos och Symi – perfekt för dig som vill uppleva en bit av det genuina Grekland.

Upplev mer!

 
Om du vill ha en rikare semesterupplevelse i den grekiska övärlden, kan vi varmt rekommendera att du kombinerar flera öar under din semester.

> Se våra kombinationsresor

Orörda resmål med lokal charm

Thassos

På Thassos, som ofta beskrivs som grekernas egen semesterö, hittar du grönskande natur, vackra stränder och en härlig genuin stämning.

Karpathos

Denna fridfulla ö bjuder på massor av stränder, pittoreska små byar, dramatisk natur och kristallklart vatten – det perfekta resmålet för en riktigt avkopplande semester.

Skopelos

Skopelos

Skopelos är grönt och frodigt och har sin grekiska charm i behåll. Med sina gömda badvikar, vackra kyrkor och undersköna natur är ön som gjord för att utforska på egen hand.

Tilos

Tilos

En vacker och fridfull ö som lockar med avkoppling och närhet till naturen. Här hittar du enkelt en egen plats på stranden.

Korfu

Korfu

Korfu är ett resmålet för dig som är ute efter sol- och badsemester av hög klass. Nyhet: Kan kombineras med Albanien!

Paleros

Paleros

En mysig by på grekiska västkusten med storslagna solnedgångar. Paleros är även en bra utgångspunkt för egna utflykter.

Kalymnos

Kalymnos

Vacker ö med utsikt över dramatiska klippor och frodiga kullar. Här finns vackra stränder och mysiga små byar där livet går i ett lugnt, grekiskt tempo.

Symi

Symi

Med sitt gröna inland, vackra bergslandskap och små badvikar erbjuder Symi spännande vandringsturer och ro för både kropp och själ.

Lesbos

Lesbos

På Lesbos har man en lång tradition av olivodlingar och fiske. Här står maten och naturen i en klass för sig, och det genuina grekiska vardagslivet är tydligt märkbart.

Telendos

Telendos

Den lilla klippön Telendos är vår absolut minsta ö. Här finns ingen biltrafik eller asfalterade vägar, så du kan njuta fullt ut av naturen och stillheten.

Upplev det äkta Grekland

Har du ännu inte beslutat dig för vart nästa semesterresa bär? Dofterna, ljuden och stämningen på de grekiska öarna är något speciellt – och anledningen till att Grekland ständigt lockar oss tillbaka.

Fler grekiska pärlor