simfenor framför en våg på stranden

Upptäck mer av världen

Sommarresor

Sommarresor

Hitta en sommarresa som passar dig!

Boka din resa utomlands i sommar och försäkra dig om att semestern blir precis som du vill ha den!

Vad den ultimata sommarsemestern innebär har lika många svar som det finns människor. För vissa innebär den perfekta resan utomlands på sommaren härliga bad och skön värme, för andra en weekendresa till en världsmetropol.

Hos oss hittar du resor i sommar till i stort sett hela världen från resmål i Europa ända bort till Sydamerika, oavsett om du vill resa på en charter till klassika Mallorca, uppleva något nytt som den grekiska pärlan Parga, mångsidiga Mallorca, eller kanske en ny storstad som Tokyo eller New York.

Vart vill du resa i sommar?

Hitta ditt favorit sommarresmål

Reseinspiration för sommarresan

Bland våra artiklar hittar du massor av tips inför din nästa sommarresa.

Valldemossa på Mallorca

Den stora Mallorca-guiden

När du reser med oss på Ving kan du välja bland nästan 20 resmål över hela ön. Mångsidiga Mallorca erbjuder något för alla smaker, och för att du ska kunna hitta ett resmål som passar dig, har vi skapat vår Mallorca-guide.

Ted Grönberg

Teds bästa Cypern-tips

Efter 13 somrar på Cypern är vår käre Ving-medarbetare Ted Grönberg en riktig expert på ön. Här delar han med sig av sina bästa tips.

Alonissos

Grekland – vilken ö passar dig?

Grekland är fullt av både stora och små öar som passar alla önskemål. För att göra det lite enklare för dig att hitta den perfekta ön har vi har samlat guider över några öar du inte får missa!

Härliga sommarresor

Weekendresor med Ving

Weekendresor

Finns det ett bättre sätt att möta sommaren än i en myllrande storstad med strand? Med resor till fler än 60 stycken, är det inte svårt för dig att hitta en favorit.

Weekendresor till över 60 storstäder

Träningsresor med Ving

Träningsresor i sommar

Kom i form på en sommarresa! Oavsett om du vill åka på en gruppträning-, yoga-, eller löparresa hittar du den i vårt utbud.

Träningsresor för alla tillfällen

par på kryssning

Medelhavskryssningar i sommar

Upptäck Medelhavet i sommar, och utforska många spännande resmål på en och samma resa. Om du vill kryssa i närheten kanske en kryssning i Norra Europa är något för dig!

Åk på en kryssning i sommar

Familj sitter och dricker kaffe och läsk

Sommarresor med All Inclusive

Gör sommarresan lite lättare genom att boka All Inclusive. När du bokar en resa med All Inclusive vet du hur mycket sommarresan kommer att kosta då nästan allt ingår! Dessutom slipper du oroa dig för att behöva leta efter en restaurang som passar alla när hungern börjar växa.

Enklare sommarsemester med All Inclusive

par på en strand

Billiga sommarresor

En budget för sommarsemestern behöver inte sätta stopp för drömsemestern. Vi har många billiga resor i sommar, och kan du resa utanför högsäsongen är chansen extra stor att hitta en billig sommarresa.

Billiga sommarresor

När vill du resa i sommar?

Sommarresor, när det passar dig

Varifrån vill du resa i sommar?

Res direkt till sommarvärmen i Europa från din lokala flygplats

Resväskor

Packa inför sommarresan

har du svårt att packa inför din resa? Här har vi samlat tips både för dig som ska resa med och utan incheckat bagage.

Mer om våra sommarresor

Oavsett vad du väljer kan du i vårt breda utbud hitta en sommarresa som passar. Hos oss hittar du allt ifrån resor i sommar med All Inclusive, billiga sommarresor med sista minuten, weekendresor i Europa, härliga hotell med poolaccess och mycket annat, just för att du ska få din resa precis som du vill ha den. När du reser med oss, får du friheten att resa som du vill, vår service ingår alltid. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta din perfekta resa utomlands där sommaren aldrig tar slut!

Vi har massor av bra tips för sommarresan! Reser du ensam hittar du bra erbjudanden på resor i sommar här. För er som åker utan barn rekommenderar vi en resa utomlands i sommar till något av våra Sunprime Hotels. Är det däremot familjen som ska ut på en sommarresa är det alltid lika uppskattat med en resa till Lollo och Bernie på ett Sunwing hotell.