Sommarresor 2020

HÀr ser du vÄra sommarresmÄl 2020

Res som du vill

Hitta en sommarresa som passar dig!

NĂ€r vill du resa?

Resor i sommar, nÀr det passar dig

Hitta en sommarresa som passar dig!

LÀs mer Boka din resa utomlands i sommar och försÀkra dig om att semestern blir precis som du vill ha den! Vad den ultimata sommarsemestern innebÀr har lika mÄnga svar som det finns mÀnniskor. För vissa innebÀr den perfekta resan utomlands pÄ sommaren hÀrliga bad och skön vÀrme, för andra en weekendresa till en vÀrldsmetropol.
 
Hos oss hittar du resor i sommar till i stort sett hela vÀrlden frÄn Asien till Sydamerika, oavsett om du vill resa pÄ en charter till klassika Mallorca, uppleva nÄgot nytt som vÄra nyheter grekiska pÀrlan Karpathos, spÀnnande Albanien, eller om du vill njuta av storstÀder i exempelvis Tokyo eller New York.
 
Oavsett vad du vÀljer kan du i vÄrt breda utbud hitta en sommarresa som passar. Hos oss hittar du allt ifrÄn resor i sommar med All Inclusive, billiga sommarresor med sista minuten, hÀrliga hotell med poolaccess och mycket annat, just för att du ska fÄ din resa precis som du vill ha den. NÀr du reser med oss, fÄr du friheten att resa som du vill, vÄr service ingÄr alltid. Vi finns hÀr för att hjÀlpa dig att hitta din perfekta resa utomlands dÀr sommaren aldrig tar slut!
 
Vi har massor av bra tips för sommarresan! Reser du ensam hittar du bra erbjudanden pĂ„ resor i sommar hĂ€r. För er som Ă„ker utan barn rekommenderar vi en resa utomlands i sommar till nĂ„got av vĂ„ra Sunprime Hotels. Är det dĂ€remot familjen som ska ut pĂ„ en sommarresa Ă€r det alltid lika uppskattat med en resa till Lollo och Bernie pĂ„ ett Sunwing hotell.
Dölj