Res som du vill

När vill du resa?

Sommarresor

Boka din resa utomlands i sommar och försäkra dig om att sommarresan blir precis som du vill ha den! Vad en sommarsemester innebär har lika många svar som det finns människor. För vissa innebär den perfekta resan utomlands på sommaren härliga bad och skön värme, för andra en weekendresa till en världsmetropol. Hos oss hittar du resor i sommar till i stort sett hela världen från Asien till Sydamerika, oavsett om du vill resa på en charter till klassika Mallorca, uppleva något nytt som våra nyheter grekiska pärlan Karpathos, spännande Albanien, eller om du vill njuta av sommarsemestern i Tokyo eller New York.
 
Oavsett vad du väljer kan du i vårt breda utbud hitta en sommarresa som passar. Hos oss hittar du allt ifrån resor i sommar med All Inclusive, billiga sommarresor med sista minuten, härliga hotell med poolaccess och mycket annat, just för att du ska få din sommarresa precis som du vill ha den. När du reser med oss, får du friheten att resa som du vill, vår service ingår alltid. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta din perfekta resa utomlands där sommaren aldrig tar slut!
 
Vi har massor av bra tips för sommarresan! Reser du ensam hittar du bra erbjudanden på resor i sommar här. För er som åker utan barn rekommenderar vi en resa utomlands i sommar till något av våra Sunprime Hotels. Är det däremot familjen som ska ut på en sommarresa är det alltid lika uppskattat med en resa till Lollo och Bernie på ett Sunwing hotell.