Hotell (56)

Resor till Ibiza

Ibiza lockar med trendigt nattliv, bra shopping, härliga sandstränder och spännande utflykter, men även med vacker natur och en avslappnad atmosfär.
Visst finns det ett livligt nöjesliv och heta nattklubbar på Ibiza, men ön bjuder på mycket mer än så. Här finns även vänlig lokalbefolkning, lantlig charm och natursköna små badvikar. Du behöver inte ta dig långt bort från civilisationen för att plötsligt befinna dig mitt bland väldoftande örter och fruktodlingar.

Fina sandstränder

Många av Ibizas fina sandstränder ligger i lugna och skyddade vikar. Tack vare det, och det klara vattnet, lämpar stränderna sig mycket väl för snorkling. På en resa till Ibiza finns stränder för alla. Föredrar du en lång och långgrund strand med gott om restauranger och vattensporter finns det, och kopplar du hellre av på en svåråtkomlig och lugn strand kan du också få ditt lystmäte. Önskas en bit av Karibien rekommenderas en utflykt till den lilla ön Formentera. Här väntar fantastiska stränder med klart och fint vatten.

Restauranger och nattliv

Under din resa till Ibiza kan du välja bland massor av restauranger, barer och caféer, här finns något för alla smaker och plånböcker. Det finns också gott om trendiga nattklubbar, några i städerna och andra ute på ön. Från midnatt till tidig morgon går discobussar till klubbarna som ligger mer svårtillgängligt till. Pacha är en av öns mest kända klubbar, och den ligger vid hamnen i Ibiza stad. I Playa d'en Bossa ligger flera andra omtalade klubbar, som exempelvis Ushuaïa och Space. I livliga San Antonio ligger legendariska Café del Mar och en uppsjö av andra barer, pubar och nattklubbar.

Vings hotell på Ibiza

När du bokar din resa till Ibiza med Ving kan du välja mellan hotell i alla olika prisklasser. På Ibiza finns allt från enklare hotell till omsorgsfullt designade lyxhotell. Vill du ha en extra bekväm semester finns flera hotell som erbjuder All Inclusive. Det finns också flera hotell som ligger direkt på stranden, och det finns såväl vuxenhotell som barnvänliga hotell med barnklubbar. Vill du bo i en liten lugnare och mer avslappnad stad, rekommenderas trevliga Santa Eulalia.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Ibiza

Resor till Ibiza

Ibiza stad
 • Shopping
 • Restauranger & barer
 • Aktiviteter (se & göra)
I Ibiza stad får du en semester med det mesta: shopping, restauranger, sevärdheter och riktigt bra hotell.
Playa d´en Bossa
 • Aktiviteter (se & göra)
 • Barnvänligt
 • Nöjesliv
Längs Playa d'en Bossa väntar en semester fylld av klubbar, stränder och sol, tillsammans med några av öns mest spektakulära hotell.
San Antonio
 • Barnvänligt
 • Restauranger & barer
 • Nöjesliv
San Antonio är öns partyhuvudstad, men boka gärna en hyrbil tillsammans med din resa och upptäck resten av denna vackra ö.
Santa Eulalia
 • Restauranger & barer
 • Shopping
 • Nöjesliv
Santa Eulalia ligger på Ibizas östkust, perfekt för den som vill se något av det äkta Spanien, särskilt om du bokar en hyrbil tillsammans med din resa.

Mer om Ibiza

Ibiza

Trendiga Ibiza

Välkommen till Ibiza, en ö där vacker natur och stränder möter Medelhavets trendigaste nöjesliv.

Medelhavets trendigaste nöjesliv

Ibiza stad

5 shoppingtips på Ibiza

Vad vore semestern utan en souvenir eller två? Läs våra bästa shoppingtips inför din resa till Ibiza.

Vad vore semestern utan en souvenir eller två?