Hotell (63)

Resor till Vietnam

Res med Ving till Vietnam som bjuder på härliga stränder, spännande historia, smakrik mat och livligt folkliv. Här finns både storstad och strandliv.
Det är lätt att hitta sin egen favorit i Vietnam. Somliga fastnar för den utsökta maten, andra fascineras av landets händelserika historia. Många tycker om att bara strosa omkring på marknader och torg för att njuta av folklivet, och så finns det så klart de som helst beger sig till någon av de härliga stränderna för att njuta av sol och bad. Under en resa till Vietnam behöver du lyckligtvis inte välja. Nästan var du än befinner dig i landet hinner du med allt detta, och mer, under en enda dag.

Phu Quoc

Denna vietnamesiska ö, som trots att den inte är så stor rymmer så mycket: fina stränder, kultur, folkliv och fantastiska matupplevelser. Det sägs faktiskt att det är på Phu Quoc du blir serverad Vietnams bästa fisk- och skaldjursrätter.

Världsberömda sevärdheter

Under en resa till Vietnam finns otroligt mycket att se och uppleva, särskilt om du är intresserad av landets historia som till stor del handlar om Vietnamkriget -eller snarare det 'amerikanska kriget' som det kallas i Vietnam. Du kan till exempel besöka Cu Chi-tunnlarna där Viet Cong-gerillan verkade under kriget eller se en utställning av fotografier och vittnesmål på War Remnants Museum. Är du mer intresserad av natur och vietnamesernas vardagsliv rekommenderar vi varmt en utflykt till Mekongdeltat. Mekongfloden kantas av hus som byggts på pålar, och när du passerar med båt får du en tydlig skildring av hur människorna lever sina liv längs vattenbrynet.

Vings Vietnam

Förutom Phu Quoc erbjuder Ving fyra andra resmål i Vietnam, Saigon och Hanoi, samt badorterna Phan Thiet, och Nha Trang.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Vietnam

Resor till Vietnam

Fler resmål i Vietnam
Phu Quoc
Phu Quoc är en liten ö som har mycket att erbjuda. Med Ving kan du bo på hotell som ligger direkt på stranden.
Saigon
Saigon, eller Ho Chi Minh City, är en intensiv storstad med oväntade oaser och spännande sevärdheter.
Hanoi
Hanoi har varit Vietnams huvudstad i mer än 1000 år, här finns en mängd sevärdheter och det franska arvet märks tydligt, inte minst på restaurangerna.
Nha Trang
Nha Trang är ett komplett resmål med stränder, stadsliv, shopping, fina hotell och bra restauranger. Dessutom till riktigt låga priser.
Phan Thiet
Nästan alla Vings hotell ligger direkt på stranden i Phan Thiet, bara några steg från ett härligt dopp.