Bali
Nusa Dua

Bali, Indonesien

Hos Ving hittar du allt från enklare (och billigare) hotell till lyxiga anläggningar direkt vid stranden, och du reser med reguljärflyg där du själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Ett tips är att resa dit på sommaren, Bali är betagande året runt, men allra bäst är det på sommaren.

Läs mer om Bali Dölj text

Väljer du att resa med Ving kan du också välja mellan flera olika spännande resmål. Ubud är Balis kulturella centrum med traditionell konst och traditionella ceremonier. Här bor du mitt i naturen på fina hotell med ljuvliga spaanläggningar. De bästa stränderna hittar du i söder och väster. Om du längtar efter en praktfull solnedgång ska du titta närmare på Kuta Beach. Tycker du soluppgången är vackrare kan du bo i Sanur eller Nusa Dua. På öns norra sida väntar Candidasa och Lovina Beach, som bägge två är lugnare små orter, där det är atmosfären snarare än stränderna som lockar. Givetvis kan du kombinera våra resmål till en semester som passar dig.

  • Antal resmål:  6
  • Antal hotell:  42
Kombinera flera resmål

Kombinera flera resmål

Har du svårt att välja mellan sol & bad och storstadsmyller? Varför inte kombinera en resa till Bali med några dagar i Bangkok eller Singapore? Boka en kombinationsresa!

Fler kombinationsmöjligheter
Kombinera flera resmål

Alila Ubud

Högt och vackert beläget design-hotell inbäddad i tropisk grönska och med fantastisk utsikt. Hotellet är byggt i balenesisk stil och består av flera rumslängor, utspridda i en vacker trädgård.

Läs mer om Alila Ubud