Norra Europa
Riga, Lettland

Kryssningar Norra Europa

Östersjön och den norska kusten bjuder på det mesta man kan förvänta sig av en kryssning – dramatisk natur, historia, kultur, och naturligtvis alla frestelser som erbjuds ombord.

Varför kryssa i norra Europa?
Norra Europas kuster har gott om sevärdheter, från de hisnande klippväggarna i de norska fjordarna, till kullerstensgränderna i Tallinn eller Eremitaget i St Petersburg. Under din kryssning kan du räkna med minst en av dessa upplevelser i stort sett varje dag, för att sedan kunna gå tillbaka ombord och njuta av kvällen i bekväma omgivningar. Hos Ving kan du välja mellan flera olika kryssningar med fyra olika rederier, så att du kan välja precis den rutt och det fartyg som passar dig bäst. Samtliga kryssningar utgår från Stockholm eller Köpenhamn.

Välj det rederi som passar dig bäst
Royal Caribbean Internationals stora och familjevänliga fartyg erbjuder kryssningar både i de norska fjordarna och till hamnar i Östersjön. God mat och läcker design väntar ombord på Celebrity Cruises medelstora fartyg, som riktar sig mer till en vuxen publik. För att uppleva maximal medelhavsatmosfär väljer du Costa Cruises som seglar under italiensk flagg med utsökt mat, djärv design och "la dolce vita" när det är som bäst, vare sig du väljer Atlanten eller Östersjön.

Med Norwegian Cruise Line kryssar du med moderna fartyg som erbjuder något för hela familjen, tillsammans med besök i fem olika länder. Dessutom ingår All Inclusive i priset på deras kryssningar i Östersjön. Ombord har du stor frihet tack vare konceptet Feel Free, vilket innebär att det inte finns några sittningstider ombord och du väljer själv när och var du vill äta. Oavsett vad du väljer kommer utbudet ombord att vara stort och upplevelserna i land vara många.

Kryssar du med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line eller Costa Cruises ingår dricks i paketpriset, ca 12 USD/dag.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbete med

{{facet.Description}}

Delbetala din resa

Ansök online!