Se hotell (22)

Resor till Zanzibar

En resa till Zanzibar med dess vita stränder och spännande historia lockar de flesta, Ving erbjuder både hotell i norr och längs den vackra östkusten.
Zanzibar är en sagolik paradisö i Indiska oceanen med tropisk grönska, en djungel av kokospalmer och underbara stränder. En del är så orörda, att det enda ljudet du hör är suset i palmerna och Indiska oceanens vågor som rullar in över den vita korallsanden. Ibland cyklar en lokal fiskare förbi med råvarorna till kvällens middag, och då och då förnimmer du doften från någon av de kryddplantager som finns kvar från öns storhetstid, då den var ett centrum för världens kryddhandel.
På en resa till Zanzibar väntar vackra vyer, avkoppling och natursköna omgivningar.

Se dig omkring på Zanzibar

Under din resa till Zanzibar får du inte missa att besöka öns största stad, Zanzibar Town. Stadens äldre delar, Stone Town, är ett charmigt virrvarr av gränder, basarer, solblekta stenhus och en imponerande gammal fästning. Stadsdelen är så välbevarad och autentisk att den fått en välförtjänt plats på UNESCOs lista över världsarv. Från våra hotell på östkusten kan du ta dig hit på någon timme, och får dessutom se mycket längs vägen.

Vings resor till Zanzibar

Väljer du att resa till Zanzibar med Ving kan du välja mellan flera hotell på öns östkust, där Indiska Oceanens dyningar rullar in mot stränderna. Här kan du välja mellan hotell från tre till fem vågor, som alla har det gemensamt att de ligger på eller nära stranden. Ett av de mest populära hotellen är Breezes Beach Club & Spa, som består av flera mindre byggnader i en frodig trädgård alldeles intill stranden. Ett annat förslag är Baraza Resort & Spa, ett lyxhotell i marmor, mosaik och mässing som också det ligger alldeles vid Indiska Oceanens strand. Vill du hellre bo på Zanzibars norra spets, nära den lilla fiskebyn Nungwi, ska du ta en titt på Nungwi Beach Resort by Turaco, där solnedgångarna är lika vackra som stranden.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Hotell på stranden
  • Fina sandstränder
  • Historia
  • Hotell för vuxna
  • Bra vandringsmöjligheter
  • Världsarvsstaden Stone Town
  • Vackra nationalparker

Våra kunder om Zanzibar

SÖK DIN RESA TILL Zanzibar

Erbjudanden på paketresor med reguljärflyg till Zanzibar

Vinter

Sommar

Rekommenderade flygbolag till Zanzibar

Resor med Emirates

Emirates flyger världens största flygplansflotta med Airbus A380s och Boeing 777s, vilket erbjuder våra kunder bekvämligheterna med det senaste och mest effektiva flygplanen i luften. När du flyger med Emirates ingår bagage, och ombord ingår mat och dryck och branschledande inflight underhållning, inspirerande kök och service i världsklass. Reser du med Emirates från Skandinavien så flyger du direkt till Dubai. Vidare från Dubai har Emirates ett brett utbud av destinationer i Indiska Oceanen, Asien och Afrika. Dessutom kan du göra ett spännande stopp på några dagar i Dubai.

Resor med Qatar Airways

Med en femstjärnig service och bra priser, erbjuder Qatar Airways en av de bekvämaste och modernaste flygupplevelserna. Ombord på Qatar Airways ingår bagage, mat och dryck och individuella TV-skärmar med över 3 000 valmöjligheter inom film, TV och musik. När du reser från Skandinavien så flyger du direkt till Doha/Qatar. Vidare från Doha har Qatar Airways ett brett utbud av fina förbindelser vidare till destinationer i Indiska Oceanen och Asien. Dessutom går det bra att göra ett stopp i Doha på vägen ut eller hem.

Resor med Turkish Airlines

Turkish Airlines har fått titeln Europas Bästa Flygbolag sex år i rad. Turkish Airlines flyger direkt från Skandinavien till Istanbul och vidare till många destinationer i Indiska Oceanen, Afrika och Asien. När du flyger med Turkish Airlines ingår bagage, och ombord ingår mat och dryck och individuella TV-skärmar med många valmöjligheter inom film, TV och musik.