Hotell (20)

Resor till Brasilien

Med Ving kan du resa till Brasilien när du vill och vara borta så länge du vill.
Sol, samba och fotboll; välkommen till Brasilien! Ving erbjuder resor med valfri reslängd till två av Brasiliens mest populära resmål: storstaden Rio de Janeiro och den lilla semesterorten Buzios, också kallad Brasiliens St Tropez. Självklart kan du kombinera dem så du får se och göra så mycket som möjligt på din resa till Brasilien.

Upplev Brasilien

Brasilien är ett stort land som är fullt av upplevelser och sevärdheter, alltifrån fotboll på stranden till utflykter i Amazonas djungel. Här finns natur, storstad, kust och ett otroligt varierat folkliv, bland mycket annat. Brasilien är också ett spännande matland, med många rätter som man inte träffar på någon annanstans. Passa på att prova det lokala utbudet när du är här, till exempel på en churrascaria, där du serveras perfekt grillat kött med läckra tillbehör. Brasilien är också känt för sin frukt, och då är det inte bara bananer och ananas. Här finns frukter av alla möjliga slag, och många av dem kan du smaka på i någon av de juicebarer som finns överallt. En resa till Brasilien är inte heller komplett utan en fotbollsmatch eller två, lika mycket folkfest som match. I Rio de Janeiro ligger Maracana-stadion, passa på att gå på en match för att uppleva stämningen.

Kombinera resmål

Varför inte inleda din resa till Brasilien med ett par dagar i Rio de Janeiro, Brasiliens näst största stad, för att sedan koppla av med sol och bad i lugna omgivningar i Buzios, vid kusten? På så vis får du med dig både storstadsliv och skönt strandhäng under din resa till Brasilien.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Brasilien

Resor till Brasilien

Fler resmål i Brasilien
Rio de Janeiro
En resa till Rio de Janeiro lockar med stekande sol, hektiska sambarytmer, sena kvällar och en fullkomligt passionerad livsstil. Välkommen till Brasilien!
Buzios
På en resa till Buzios väntar en halvö i Atlanten, omgiven av stränder och vacker natur, med shopping och nöjen på bekvämt avstånd. Kombinera gärna med några dagar i Rio de Janeiro.