Brasilien

Brasilien

Brasilien

Sol, samba och fotboll; välkommen till Brasilien! Ving erbjuder resor med valfri reslängd till två av Brasiliens mest populära resmål: storstaden Rio de Janeiro och den lilla semesterorten Buzios, också kallad Brasiliens St Tropez. Självklart kan du kombinera dem så du får se och göra så mycket som möjligt på din semester.

Läs mer om Brasilien Dölj text

Brasilien är ett stort land, fullt av sevärdheter. Här finns djungel, storstad, kust och ett otroligt varierat folkliv, bland mycket annat. Varför inte inleda din semester med ett par dagar i Rio de Janeiro, Brasiliens näst största stad, för att sedan njuta av sol och bad i lugna omgivningar vid kusten?

När är det bäst väder i Brasilien?
Ving har två resmål i Brasilien, Rio de Janeiro och Buzios. Här råder ett tropiskt klimat, vilket betyder att det är varmt och fuktigt året om. Medeltemperaturen dagtid ligger på 24-29 grader, något svalare nattetid. Även vattnet håller en behaglig temperatur hela året, oftast över 23 grader. Den bästa tiden att resa hit är från maj till oktober. Då är medeltemperaturen ett par grader lägre, men det är oftast soligare och betydligt torrare väder. Varmast är det från november till april, det är också då risken för regn är som störst.

  • Valuta: Real (BRL)
  • Antal resmål:  2
  • Antal hotell:  34