Hotell (163)

Resor till Frankrike

En resa till Frankrike kan vara en weekend till Paris eller Disneyland, strandliv på rivieran, Formel 1 i Monaco eller skidåkning i Alperna.
När du bokar en resa till Frankrike med Ving kan du välja bland det bästa som Frankrike har att erbjuda. Ska du resa med barn kanske det är Disneyland® Paris som lockar, en resa som du med fördel kan kombinera med en weekendresa till Paris. Du kan också välja bland flera resmål längs Franska rivieran eller åka på en Formel 1-resa till Monaco. Ving erbjuder dessutom resor till Korsika, för en semester fylld av dramatisk natur, spännande mat och härliga stränder.

Weekendresor till Frankrike

Frankrike är ett perfekt land att resa till på en weekendresa, både tack vare den relativt korta flygresan, men också med den bredd som landet erbjuder. Besök landets vackra huvudstad för en romantisk helg, res på en komprimerad sol- och badsemester till Korsika eller kombinera stad och strand under en helg i Nice. Frankrike har mycket att erbjuda, och får barnen välja röstar de förmodligen alla gånger på Disneyland® Paris.

Sol och bad i Frankrike

Längs den Franska rivieran och på Korsika råder medelhavsklimat, vilket ger varma och sköna temperaturer under sommarhalvåret -perfekt för en solsemester av valfri längd. Förutom härliga sandstränder och ett trendigt nöjesliv kan du dessutom passa på att besöka mängder av kulturella evenemang och muséer under din resa till Frankrike.

Det franska köket

Den franska maten är som bekant världsberömd och efter en resa till Frankrike är det inte svårt att förstå varför. Faktum är att landet har fått sin gastronomi inskriven som ett immateriellt kulturarv på Unescos världsarvslista. Vill du prova på klassiska specialiteter under din resa till Frankrike kan du beställa Coq au vin, crêpes, löksoppa, sniglar eller goda, franska ostar. Under din resa till Frankrike kan du förstås också passa på att botanisera bland de omtyckta vinerna. Frankrike är en av världens största vinproducenter och i regionen Champagne produceras den omåttligt populära drycken med samma namn.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Frankrike

Resor till Frankrike

En resa till den Franska rivieran passar dig som söker ett högklassigt strandliv, en stor dos kultur, ett smakfullt nattliv och lyxig shopping. Ving erbjuder dessutom Formel 1-resor till Monaco.
Cannes
Cannes är inte bara filmfestival och lyxig shopping. Ving har också ett familjevänligt lägenhetshotell - Citadines Croisette Cannes.
Nice
Hos Ving kan du boka både familjevänliga hotell och hyrbil i Nice. Som gjort för en semester för både stora och små.
Antibes/Juan les Pins
Juan les Pins är en klassisk badort med ett modernt nöjesliv.
Paris
Disneyland® Paris
Disneyland® Paris. Ving har resorna, hotellen och priserna.
Paris
På en weekendresa till Paris hinner du uppleva mycket av den populära kulturmetropolen. Här väntar världsberömda sevärdheter, ett vida känt kök och shopping i världsklass.
Skräddarsy din resa till Korsika med Ving. På den stora ön i Medelhavet väntar natursköna miljöer, en spännande matkultur och idylliska byar. På Korsika finns såväl stads- som strandliv.
Bastia
Ving erbjuder reguljärflyg till Bastia, lika bra för en weekend som för en lite längre resa.
Calvi
Nattlivet i Calvi lockar många att resa hit, men här finns också fina stränder, spännande restauranger och hotell för alla smaker.
L'Île-Rousse
L'Île-Rousse passar lika bra för en weekendresa som för en hel vecka, stränderna, restaurangerna och sevärdheterna fyller både en kort och en lång semester.