Rhodos

Rhodos, Grekland

Rhodos är den största och grönaste av Tolvöarna och sedan flera decennier en av Greklands mest älskade semesteröar. Res hit med Ving och upptäck en perfekt sol- och badö, med långa fina naturstränder och flest soldagar av alla de grekiska öarna. Reser du med familjen finns det inget bättre val än Vings eget semesterparadis Sunwing Kallithea Beach i Kallithea, mellan Faliraki och Rhodos stad. Om du reser utan barn kan vi rekommendera Sunprime Miramare BeachRhodos västkust. Ett paradis för dig som vill ha total avkoppling och samtidigt nära till shoppingen och nöjeslivet i Rhodos stad. Ta också gärna en titt på vårt nya koncepthotell Casa Cook Rhodes som passar perfekt för den moderna resenären med höga krav på hälsa, komfort och design.

Nu kan du också boka en resa med reguljärflyg till flera av våra resmål på Rhodos. Det betyder att du själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta, året runt.

Rhodos stad har genomgått en rejäl modernisering under senare år och Ving erbjuder flera moderna och trendiga hotell i staden. Resten av ön är så gott som helt orörd med många små fina byar och badvikar. Rhodos har också en fascinerande historia, varför inte hyra en bil och upptäcka ön på egen hand? Ving samarbetar med Avis och kan ge dig de bästa priserna när du hyr bil.

  • Antal resmål:  10
  • Antal hotell:  83

Snabbguide till våra resmål på Rhodos

Vilket resmål passar bäst för dig? I vår snabbguide kan du bl.a. jämföra transfertider och se vilka resmål som passar bäst för barnfamiljer.

Shopping & restauranger
Barnvänligt
Lugnt & avskilt
Transfer
Rhodos stad
4
1
1
20 min
Kallithea
1
5
3
25 min
Faliraki
3
3
2
30 min
Lindos
3
3
3
60 min
Pefkos
3
2
3
75 min
Lardos
2
4
4
60 min
Kiotari
3
3
3
85 min
Rhodos västkust
3
3
2
20 min
Afandou
3
3
3
50 min
Kolymbia
2
3
4
75 min

Tabellen visar värden i skala 1-5, där 1 är = "i liten utsträckning"
och 5 är = "i hög utsträckning".

Sunwing Kallithea Beach
Sunprime Miramare Beach
Tips - kombinera flera resmål på Rhodos - läs mer!

Våra resmål i Rhodos

Vårt eget flygbolag

Thomas Cook Airlines Scandinavia

När du reser med vårt eget flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, får du en lång rad fördelar:

    • Nordens största taxfree-butik
    • Nordens billigaste taxfree-varor
    • Skandinaviens bästa service
    • Möjlighet att uppgradera sittplats och måltid

Läs mer