Hotell (451)

Resor till USA

En resa till USA bjuder på allt och lite till! Storstäder, sol, bad, shopping, restauranger, kultur, nattliv, nöjesparker – här finns något för alla.
Vad sägs till exempel om en resa till New York, Miami Beach, Los Angeles, Hawaii eller varför inte en resa med familjen till Disney World i Orlando? Kanske har du Frihetsgudinnan, Vita huset, Golden Gate Bridge, Grand Canyon, Hollywood Boulevard eller The Strip i Las Vegas på din önskelista. Hos Ving hittar du allt det bästa som USA har att erbjuda.

Weekendresor till USA

Är du sugen på en weekendresa till en storstad finns många att välja på i USA. Du kan också kombinera din cityresa med en eller flera andra städer eller med sol och bad på kusten. Ving erbjuder resor till världsberömda och älskade städer som New York, Chicago, New Orleans, San Francisco och många fler.

Komponera din egen drömresa

Dröm dig bort och sätt ihop just din resa till USA med Ving: Varför inte börja med ett par innehållsrika dagar i New York och fortsätta med sol och bad i södra Florida? Eller ta en tur till San Francisco, bila kustvägen ner till Los Angeles och avsluta med att besöka drömfabriken Hollywood? Eftersom du flyger reguljärt till USA kan du välja fritt, även när det gäller resans längd.

Fina stränder i USA

USA har också mycket att erbjuda dig som längtar efter härliga sandstränder. I Florida finns mängder av breda, långa sandstränder på resmål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale och Miami Beach, för att bara nämna några av de mest kända. Med Ving kan du också resa till Hawaii där du kan koppla av på några av världens finaste stränder. Vill du kombinera strand och stad under din semester i USA kan du boka en resa till San Diego. Kaliforniens näst största stad har ett kompakt centrum med gott om restauranger och butiker, ett livligt kulturliv och långa stränder bara några mil norr om staden.

Resa med barn till USA

Ska du resa med barn kan vi varmt rekommendera Florida, få platser kan erbjuda lika mycket att se, göra och uppleva. På Disney World i Orlando finns ett gigantiskt utbud av aktiviteter och nöjen för hela familjen, på ett område större än Manhattan! Andra populära turistattraktioner i Florida är Kennedy Space Center och Universal Studios. Missa inte heller Everglades, den stora nationalparken där du bland annat kan följa med på en båtutflykt och få se vilda alligatorer. Det lättaste sättet att ta dig runt i USA är med en hyrbil, och smidigast är att boka en bil direkt från flygplatsen.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL USA

Resor till USA

Det finns mycket att uppleva under en resa till Florida. Oavsett om du är ute efter shopping, nöjesparker, nattliv, golf, naturupplevelser eller sol och bad, kommer du att få ditt lystmäte i Florida.
Clearwater Beach
Clearwater Beach passar dig som vill ha en resa med det bästa av det mesta. Här finns stränder i toppklass och ett stort utbud av nöjen, restauranger och aktiviteter.
Fort Lauderdale
Längs kanalerna i Fort Lauderdale, "Floridas Venedig", ligger de exklusiva villorna på rad. Här kan du njuta av hög klass, välskötta stränder och ett enormt utbud av shopping under din resa.
Fort Myers Beach
Till Fort Myers ska du resa om du vill ha en semester med fokus på lugn, ro och vackra stränder. Med Ving kan du bo på ett av Floridas bästa familjehotell.
Key West
Boka en resa med Ving till Key West, en riktig juvel som ständigt lockar till sig nya gäster. Ett tips är att boka en hyrbil tillsammans med din resa.
Miami Beach
Miami Beach är en av världens populäraste badorter, med några spektakulära hotell. Här finns allt, från fantastiska South Beach, via art deco-distriktet till nöjen och shopping i världsklass.
Orlando
Orlando är mer än bara Walt Disney World Resort, här finns också fantastisk shopping, utmärkta restauranger och ett stort antal sevärdheter.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island är ett exklusivt resmål med barnvänliga hotell, härliga stränder och en stämning som i hög grad påminner om Karibien. Hyrbil rekommenderas.
Bokar du en resa till östra USA med Ving kan du välja mellan några av landets mest kända storstäder.
Boston
På en resa till Boston kan du förvänta dig god mat, gröna parker, spännande historia och en vacker, promenadvänlig stadskärna precis intill havet -välkommen till en av USAs äldsta städer!
Chicago
Chicago är perfekt för en weekendresa. Här finns ett stort utbud av kultur, sevärdheter, restauranger, shopping och nöjen.
New York
New York är ett av Vings populäraste resmål. När du reser till New York med Ving kan du välja mellan ett brett utbud av hotell med riktigt bra lägen i flera olika stadsdelar.
Washington D.C
USA:s huvudstad Washington D.C. är mer än bara Vita huset. När du reser hit med Ving bor du centralt och kan i lugn och ro upptäcka alla sevärdheter.
New Orleans
I jazzens huvudstad kan du bäst insupa stadens nyanser på de många restaurangerna och musikscenerna. På en resa till New Orleans får du också uppleva vackra trädgårdar och det berömda French Quarter.
En resa till västra USA kan fyllas av oändligt med upplevelser. Vi rekommenderar att hyra en bil för friheten att själv ta dig runt och upptäcka denna spännande och varierade del av USA.
Las Vegas
Världens största spelstad Las Vegas behöver knappast någon närmare presentation. När du reser med Ving kan du bo på berömda Caesars Palace.
Los Angeles
Res med Ving till drömmarnas stad. Hollywood, Beverly Hills, Malibu och Disneyland är bara några av Los Angeles lockelser.
San Francisco
På en resa till San Francisco får du uppleva en av världens häftigaste och vackraste storstäder. Här finns ett bra utbud av shopping samt sevärdheter och nöjen av riktigt hög klass.
San Diego
San Diego är Kaliforniens näst största stad, med milslånga stränder, folkliv, vingårdar och mängder av inspirerade restauranger.
Det är lätt att förstå varför en resa till Hawaii står högst upp på många önskelistor. Förutom paradisstränder och natursköna miljöer erbjuds ett stort utbud av nöjen, sevärdheter och aktiviteter.
Honolulu
Honolulu är ett av de absolut mest kända resmålen på Hawaii. Här njuter du av en paradissemester på världsberömda Waikiki Beach.
Maui
Hawaiis näst största ö Maui är en tropisk paradisö med några av världens finaste stränder. Med Ving bor du dessutom riktigt bra.