Priser och utmärkelser
VINNAREN ÄR...
VING!

Vi vill inte skryta, men…

Vi är oerhört glada och stolta över alla priser och utmärkelser vi vunnit. Oavsett om det handlar om ServiceScore, Stora Barnsemesterpriset eller Grand Travel Award. Men en sak är säker: för varje pris vi vinner jobbar vi lite hårdare för att leva upp till förväntningarna.

Vinnare i Stora Barnsemesterpriset 2017

Nu är finalomröstningarna i Stora Barnsemesterpriset 2017 klara och för fjärde året i rad blev det storslam för Ving som vann samtliga charterkategorier. Vi är mycket stolta över att ha vunnit bl.a. bästa reseföretag för barnfamiljer, bästa familjekoncept, bästa barnklubb och bästa familjehotell.

Bästa reseföretag för barnfamiljer: Ving
Bästa familjekoncept: Sunwing Family Resorts
Bästa barnklubb: Lollo & Bernie
Bästa familjehotell, samtliga resmål: Sunwing Kallithea Beach
Bästa familjehotell, Cypern: Sunwing Sandy Bay Beach
Bästa familjehotell, Gran Canaria: Sunwing Arguineguín
Bästa familjehotell, Kreta: Sunwing Makrigialos Beach
Bästa familjehotell, Mallorca: Sunwing Alcudia Beach
Bästa familjehotell, Rhodos: Sunwing Kallithea Beach
Bästa familjehotell, Turkiet: Sunwing Side East Beach
Bästa familjehotell, Teneriffa: Sunwing Fañabé Beach
Bästa familjehotell, Thailand: Sunwing Kamala Beach

Eftersom delad glädje är dubbel glädje så är det du som får presenten: ett kanonpris på det bästa familjehotellet - Sunwing Family Resorts.

Just nu! 1 v. Sunwing Alcudia Beach på Mallorca, avresa från Arlanda 28 april.

Boka fr. 3.975:-

Stort tack till alla er som röstat!

Fler priser

Resebranschens bästa kundservice

Vi jobbar stenhårt för att ge våra kunder den bästa servicen – både före, under, och efter resan. Därför är vi otroligt glada att ha vunnit priset för resebranschens bästa kundservice i tävlingen ServiceScore 2016 - för andra året i rad! Över 3 000 personer röstade i tävlingen, tack för att ni utsåg Ving till vinnare! Vi lovar att fortsätta jobba hårt för att ge våra kunder resebranschens bästa service.


Sveriges bästa reseblogg

Varje år utser vi på Navigator Sveriges Bästa Branschblogg inom tio utvalda branscher. Vings digitala version av resemagasinet Vings Värld vann priset för bästa reseblogg 2016.


Grand Travel Award 2017

För fjärde året i rad vann Ving det prestigefulla priset
”Sveriges bästa charterarrangör" i tävlingen Grand Travel Award. Motiveringen löd: "Starkt varumärke som signalerar trygghet och kvalitet. Fortsätter produktutveckla och lyckas än en gång leverera ett starkt resultat”.

Röstade gjorde alla anställda på Sveriges resebyråer - tack för förtroendet!


Sveriges bästa resebokningssajt

Ving hamnade på första plats på listan över sveriges bästa resebokningssajt i en oberoende undersökning bland 3 600 resenärer. Såhär löd några av motiveringarna bland de som röstade: ”Ärlig information om transporten och boendets standard”, ”Brett utbud av rese- och boendealternativ”, ”Många förslag på tilläggstjänster”, ”Snygg design och lättnavigerad hemsida”, ”Användarvänlig”.


Ving bäst i Sverige på sociala medier

Ving fick i mars 2015 den hedervärda titeln "Sveriges bästa på sociala medier". Bakom tävlingen står PR-byrån PR with an Edge, och i motiveringen framhölls bland annat Vings goda kommunikation med sina kunder på Facebook, Twitter och Instagram.


Svensk Digitalhandel och Resegeometri – Ving.se bästa bokningssajt

I mars 2015 vann Ving.se priset som Sveriges bästa bokningssajt i en stor undersökning där 41 olika resesajter jämfördes. Totalt röstade nästan 1600 svenskar och vi betygsattes bland annat på tydlighet kring pris och resans innehåll, bra support samt pålitlighet.


Ving utsett till årets hbtq-vänligaste företag

Vi strävar efter att Ving ska vara en jämställd arbetsplats som präglas av mångfald, där alla medarbetare känner sig välkomna och uppskattade, oavsett sexuell läggning eller könsidentitet. Vi är därför väldigt stolta över att ha blivit utsett till årets hbtq-vänligaste företag av fackförbundet Unionen.