Kvinna sitter på stranden i solen - boka din solresa hos Ving

Solresor

Härliga resor till solen

Vi älskar resor till solen och värmen, och hos oss hittar du solresor över hela världen, oavsett om du vill resa själv, tillsammans med partnern eller med hela släkten.

Är du inte säker på var du vill åka på din nästa solresa? Ta en titt i vår värmeguide för att hitta ett resmål med perfekt temperatur.

Oavsett vilken typ av solsemester du vill åka på, kommer du att hitta något i vårt utbud som passar dig. Vi har allt ifrån solresor till medelhavet med charter, all inclusive-resor till flexbila resor med reguljärflyg. Du väljer helt enkelt själv den solresa som passar dig bäst. Våra kunniga reseexperter står redo att hjälpa dig att hitta din nästa solsemester, så tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor eller funderingar. Dessutom kan du alltid känna dig trygg när du bokar din solresa hos oss För när du bokar en resa med flyg och hotell hos oss, skyddas du alltid av paketreselagen.

Hitta din solresa i vårt stora utbud

Letar du efter en avkopplande solsemester? Då har du kommit rätt! Våra solresor till Medelhavet och andra soliga destinationer erbjuder något för alla. Från lyxiga All Inclusive-paket till flexibla resor med reguljärflyg - vi har allt du behöver för en minnesvärd semester i solen.

Vill du ha hjälp att hitta din nästa solresa?

Våra erfarna reseexperter är här för att göra din solsemesterplanering enkel och smidig. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver råd när du väljer din nästa solsemester. Vi är dedikerade till att göra din upplevelse så stressfri som möjligt.

Solresor året om

Varför vänta? Börja planera din drömsemester redan idag med vårt fantastiska utbud av solresor. Oavsett om du söker avkoppling på stranden eller äventyr i solen har vi det perfekta alternativet för dig. Boka din solresa hos oss och låt oss göra din dröm till verklighet!

Solresor med Charter

En skönare solresa får du om du åker på en färdigpaketerad resa med flyg och hotell. I vårt utbud av solsemestrar med charter hittar du härliga hotell över hela världen.

Solresor med reguljärflyg

När du reser på en solsemester med reguljärflyg kan du vara flexibel. Välj själv hur länge du vill vara borta och res till exotiska platser över hela världen.

Tips på solresor

Hitta den perfekta solresan i vår värmeguide, eller låt dig inspireras till din nästa solsemester bland våra tips.

Havet i Albanien - ett av Vings solfyllda resmål

Var är det varmt just nu?

I vår värmeguide hittar du tips på solresor och var du bör åka för att få en perfekt semestertemperatur.

Kuredu Island Resort & Spa

Solresor till drömstränder

Är det en solfylld drömstrand som lockar? Ta en titt bland dessa drömstränder och hitta det perfekta resmålet för din nästa solresa.

Lyxresor till solen - boka din nästa solresa till ett lyxhotell hos Ving

Lyxresor till solen

Är det lyx som lockar på din nästa solresa? Här har vi samlat lyxhotell över hela världen som passar perfekt!

Strand på Mauritius sett från havet - ett av Vings solsäkra resmål

5 skäl att älska Mauritius

Mauritius är den perfekta destinationen för din nästa solresa! Här har vi samlat fem anledningar varför.