Se hotell (18)

Resor till Barbados

Barbados
En resa till Barbados innehåller allt man kan begära av Karibien; god mat, fina stränder, frodig natur och en välkomnande atmosfär.
Barbados är ingen stor ö, den är mindre än fem mil tvärs över. Ändå rymmer den mycket att både se och göra. Längs kusten avlöser stränder av olika slag varandra, från vindsurfarnas favorit Silver Sands Beach på sydkusten, till den lilla och lugna Paradise Beach på västkusten. Och allt däremellan. Vill du ha lite omväxling från strandlivet under din resa till Barbados rekommenderas ett besök i huvudstaden Bridgetown, inte större än att du hinner utforska den under en dag. Och varför inte ta en tur till någon av öns gamla sockerplantager? Men planera inte för mycket, Barbados är fullt av härliga överraskningar, och man vet aldrig hur lång tid de tar. Det kan vara en improviserad cricketmatch, ett stånd vid vägkanten som säljer nygrillad flygfisk eller ett besök på världens äldsta romdestilleri: Mount Gay.

Syd- eller västkust?

Ving erbjuder resor till Barbados sydkust och till västkusten nära öns bästa stränder, med rosavit korallsand och turkosblått vatten. Var du väljer att bo är naturligtvis en smaksak, men det brukar sägas att utbudet av nöjesliv och shopping är bättre på sydkusten, medan västkustens stränder är längre och havet lugnare än på sydkusten. Det är också så att det finns flera lyxhotell på västkusten. Oavsett vilket hotell du bor på under din resa till Barbados kan du vara säker på en viss stil. Barbados är ju en gammal brittisk koloni, och det är ett arv man är stolt över. Man klär gärna om till middag om man ska gå ut och afternoon tea är en lika omtyckt tradition som cricket. Men detta är ju ändå en ö i Lilla Antillerna, så det brittiska är skönt uppblandat med karibiskt och resultatet är Barbados, en av Karibiens mest varierade och välkomnande öar.

Vings resor till Barbados

När det kommer till hotell finns ett brett urval att välja bland när du bokar din resa till Barbados med Ving. Här finns allt från prisvärda, små lägenhetskomplex till större, exklusiva hotell. För dig som vill unna dig något extra eller ska åka på bröllopsresa kan vi rekommendera högklassiga Sandals Barbados. Hotellet har 18-årsgräns och ligger direkt vid en av öns paradisstränder, på hotellet finns ett tiotal restauranger och All Inclusive ingår i priset. Ska du resa med barn är Family Selection-hotellet Bougainvillea Barbados ett bättre alternativ. Här finns barnklubb, lekplats och ett fint poolområde direkt vid stranden.
Bra att veta
  • Hotell i alla prisklasser
  • Lyxhotell
  • Familjehotell
  • All Inclusive
  • Fina sandstränder
  • Bra restauranger

Våra kunder om Barbados

SÖK DIN RESA TILL Barbados