Kombinationsresor med Ving

Två resmål - en semester

Kombinationsresor

Kombinationsresor

Boka en kombinationsresa och upplev dubbelt så mycket på semestern! På en två veckor lång semester bor du på två olika hotell och får möjlighet att utforska två olika resmål.
Vi har många spännande kombinationsresor, och här hittar du ett litet smakprov på vad vi har att erbjuda.

Exempel på kombinationsresor
Kombinationsresorna nedan är bara ett mindre urval. För att se alla möjliga kombinationsresor klickar du dig in på resmålet. Vi kan också skräddarsy en kombinationsresa efter dina önskemål, oavsett om du vill ha sol och bad eller en storstadssemester. Om du inte hittar rätt kombinationsresa för dig här, kan du kontakta oss för erbjudanden och rådgivning.

Kombinationsresor med charterflyg går att boka här på Ving.se. Använd bokningsdialogen på startsidan eller gå in på det aktuella resmålet och välj kombinationsresor för det aktuella resmålet.

För mer information och för att boka en kombinationsresa med reguljärflyg, ring oss på telefon 0771-995 995.

Rundresor med Ving

Våra rundresor

Vill du kombinera äventyr och sol och bad? Då är våra spännande rundresor det perfekta alternativet för dig. Upplev spännande äventyr och slappna sedan av och njut av sol och bad på något av våra resmål.
 • Gambia och Senegal 5 dagar
 • Rundresa i Senegal

Våra mest populära resmål för kombinationsresor

Kombinationsresor till Grekland med Ving

Grekland

VI älskar Grekland! Här finns många erbjudanden för dig som vill utforska Grekland i sommar. Ving har resor till stora och små öar - här finns verkligen något för alla.

Kombinationsresor till Spanien med Ving

Spanien

Spanien var vårt allra första resmål, så det är inte så konstigt att vi tycker om det så mycket. Det stora urvalet av semesterorter gör Spanien till ett perfekt land för en kombinationsresa.

Kombinationsresor till Thailand med Ving

Thailand

Det leende landet. En kombinationsresa är ett utmärkt sätt att utforska härliga Thailand, och här finns det mycket att se. När det är som kallast här hemma är det varmt och skönt på Thailands stränder!

Mexiko

Mexiko

När det är som kallast här hemma passar en resa till Mexiko perfekt! turkosblått hav, paradisstränder, mat, kultur och nöje. Under en kombinationsresa väljer du själv hur du vill uppleva landet.

Valfri reslängd och fler resmål

Kombinationsresor med Ving

Några exempel på kombinationsresor

Det är möjligt att kombinera många av våra resmål. Du väljer själv hur länge du önskar att bo på varje plats.

För att boka en kombinationsresa med reguljärflyg, ring oss på telefon 0771-995 995.

Kontakta oss

Kontakta oss

På flera av våra resmål kan du välja själv hur länge du vill stanna, och kombinera fritt med andra resmål och länder. Kontakta oss på 0771-995 995 för bokning och mer information.