Strand på Skopelos

Fler upplevelser under en semester

Kombinationsresor

Få ut mer av semestern – kombinera två hotell under din semester

Passa på att uppleva mer under din semester på en kombinationsresa. På flera av våra resmål med charter kan du uppleva två olika hotell och resmål på samma destination. Möjlighterna är många, eller vad sägs om en vecka i Palma kombinerat med sol och bad i Alcudia, eller livfulla Rhodos och en vecka på lugna Symi? Kombinera precis som du vill och hitta den perfekta semestermixen för dig.

Vill du uppleva både exotiska stränder och storstadspuls under en och samma resa? Eller kanske bo på två olika hotell på din destination? Boka en kombinationsresa med Ving och upplev två olika resmål, hotell eller länder under dina semesterveckor.

Du kan själv välja avreseort, antal resenärer och datum när du har valt din destination.

Populära kombinationsresmål

Båt på Rhodos

Rhodos

Res till Rhodos i två veckor och kombinera två olika resmål på ön, eller varför inte byta ö under en vecka och upptäck det genuina grekland på Chalki eller Symi.

Badvik på Mallorca

Mallorca

Upptäck semesterfavoriten Mallorca och kombinera två resmål som du vill, varför inte en vecka storstadssemester i Palma och en vecka i Alcudia eller charmiga Santa Ponsa.

Kos/Kalymnos

Upptäck den grekiska favoriten Kos under en vecka och kombinera med charmiga Kalymnos, eller varför inte ta en vecka och upptäcka Kalymnos och sedan en vecka i total lugn och ro på stillsamma Telendos?

Strand i Thailand

Thailand

Populära vinterfavoriten Thailand bjuder på mängder av spännande kombinationsmöjligheter, ta en vecka i livfulla Patong eller närliggande Kamala och slappna sedan av i Khao Lak eller ute på någon av öarna kring Krabi.

Alla resmål du kan åka till på en kombinationsresa

Här hittar du alla våra resmål där du själv kan boka en kombinationsresa. För fler resmål kan du kontakta oss på 0771 995 995

Mallorca

Spanien

I Spanien kan du upptäcka flera av våra mest populära resmål under en kombinationsresa, oavsett om du vill åka till någon av Kanarieöarna eller klassiska Mallorca.

Grekland

Grekland

I Grekland är valmöjligheterna nästintill oändliga under en kombinationsresa. Kombinera olika öar, upptäck olika resmål på en ö, eller varför inte kombinera fastlandet ena veckan och ö-livet en annan.

Hitta din egen kombinationsresa

Välj två veckor och ett resmål du vill resa till för att hitta möjliga kombinationer.