Resa med barn

Resa med barn

Ving kan familjeresor

Vi har lång erfarenhet av barnvänliga resor och mycket kunskap om hur det är att resa med barn. Oavsett vilket resmål du vill besöka, om du ska åka på en långsemester eller weekendresa med barn och om de är små eller stora, så har vi mycket tips och råd att ge. Tricket med en lyckad utlandsresa med barn är att vara väl förberedd och påläst. Därför kan det vara lärorikt att läsa om hur det är att resa med spädbarn, hur du hittar ett barnvänligt hotell och annat som är bra att tänka på när man reser på semester med barn.

Bra att veta om barnsemester

Förberedelser

Innan ni åker iväg är det viktigt att allt är i sin ordning med pass, visum, vaccination, försäkring, med mera. Dessutom är det en bra idé att ta reda på vad som finns på hotellet och flyget, om barnmat behöver tas med och hur det fungerar med att resa med barnvagn.

På flyget

Se även till att ditt barn har allt det behöver inför flygningen, såsom spel, klädombyte, något att äta och skötväska. Beroende på resmål kan du även behöva ta med myggnät och -medel, solskydd samt välling och barnmat, om den inhemska maten inte faller den lilla i smaken.

På resmålet

Flera av våra egna Sunwing-hotell har Happy Baby-lägenheter som är till för dig som reser med spädbarn. De är utrustade med bland annat barnstol, spjälsäng, sulkyvagn, badbalja, blöjhink, babysitter och skötbord. Läs vår sida om att resa med bebis för att veta mer om bebisanpassade lägenheter och Sunwing Family Resorts.

Läs mer om våra tips när du reser med barn.

Barnvänliga resmål

Familjeanpassade hotell och härliga stränder, perfekta för en semester med barn

Billiga resor med barn

Mer hos Ving