Resor för vuxna - för er som reser utan barn

Är det dags för en semester utan barn, eller letar ni efter hotell utan stänk och vrål från poolen? I vårt utbud hittar ni som söker lugn och ro eller helt enkelt en barnfri semester massor av härliga resor – oavsett om det är spänning eller avkoppling ni är ute efter!

På våra egna Sunprime Hotels har vi 16-årsgräns och erbjuder god mat och dryck, spa samt SATS-träningsklasser. Här skulle säkerligen barn ha jättetråkigt, men för vuxna som vill njuta av en barnfri semester är detta ett härligt boende.

Vill ni resa till bra hotell men inte lägga hela semesterkassan på boendet rekommenderar vi de trevliga hotellen Prime Comfort och Prime Select.
 
Men det är inte bara våra egna hotell som passar utmärkt för en barnfri semester, i vårt breda utbud finns såväl cityresor, kryssningar, romantiska resor, weekendresor, spa-hotell och bra erbjudanden för dig som vill resa ensam. Eller varför inte investera lite extra i dig själv och åk iväg på någon av våra träningsresor, med fokus på allt från yoga till löpning och cykling.

Spännande resmål att upptäcka

Här hittar du några av våra bästa resmål, där fokus är mindre på barnfamiljer och mer på upplevelser

Resmål för avkoppling

Med bra vuxenhotell och ännu bättre semesterkänsla

Våra bästa vuxenhotell

Fler resor som passar för vuxna