Resor för vuxna

Resor för er som reser utan barn

Är det dags för en semester utan barn, eller letar ni efter hotell utan stänk och vrål från poolen? I vårt utbud hittar ni som söker lugn och ro eller helt enkeltLäs mer en barnfri semester massor av härliga resor – oavsett om det är spänning eller avkoppling ni är ute efter!

Dölj

På våra egna Sunprime Hotels har vi 16-årsgräns och erbjuder god mat och dryck, spa samt SATS-träningsklasser. Här skulle säkerligen barn ha jättetråkigt, men för vuxna som vill njuta av en barnfri semester är detta ett härligt boende. Är det mer fart du är ute efter är vårt nya koncept Cook´s Club ett perfekt alternativ för dig, här spelar utvalda DJ´s musik på kvällarna, drinkarna är framtagna av mixologer och hotellet kretsar kring streetfood-restaurangen Cantina. För den som söker barfota bohemlyx står Casa Cook ut från mängden – på flera av de stilrena hotellen är det 16-årsgräns och här trivs de som söker det lilla extra för en avkopplande semester.
 
Läs mer Vill ni resa till bra hotell men inte lägga hela semesterkassan på boendet rekommenderar vi de trevliga hotellen Prime Comfort och Prime Select, och extra prisvärda boenden finns på våra smartline-hotell. Önskas det istället lite extra semesterlyx, rekommenderas att du tar en titt på våra Signature och Sentido som passar en vuxen publik.
 
Men det är inte bara våra egna hotell som passar utmärkt för en barnfri semester, i vårt breda utbud finns såväl cityresor, kryssningar, romantiska resor, weekendresor, spa-hotell och bra erbjudanden för dig som vill resa ensam. Eller varför inte investera lite extra i dig själv och åk iväg på någon av våra träningsresor, med fokus på allt från yoga till löpning och cykling.
Dölj

Hotell som passar för er som reser utan barn

Våra nya hotellkoncept är perfekta för er som vill njuta av god mat och spexiga drinkar i en avkopplande atmosfär med lyxig design

Spännande resmål att upptäcka

Här hittar du några av våra bästa resmål, där fokus är mindre på barnfamiljer och mer på upplevelser

Resmål för avkoppling

Med bra vuxenhotell och ännu bättre semesterkänsla

Våra bästa vuxenhotell

Fler resor som passar för vuxna