Par badar under en resa utan barn

Resor för vuxna

För dig som reser utan barn

Spännande resmål för dig som reser utan barn

Här hittar du några av våra bästa resmål, där upplevelserna står i fokus.

Semester med avslappning

Skön semesterstämning och härliga hotell för vuxna

Perfekta hotell för vuxna

Fler typer av semester som passar vuxna

Vuxenresor - en resa på dina premisser

Är det dags för en semester utan barn, eller letar ni efter ett hotell utan vattenplask och skrik från poolen? I vårt stora utbud hittar ni massor av alternativ för en barnfri semester. Så oavsett om resan utan barn ska bjuda på spänning eller avslappning, hittar ni hos oss det ni letar efter.

På våra egna Sunprime Hotels är åldersgränsen 16 år. På hotellen bjuder vi på läcker amt och dryck, spaavdelning och SATS-pass. Barn skulle med säkerhet tycka att Sunprime Hotellen är urtråkigt, men för vuxna som vill njuta av en barnfri semester är hotellen perfekta.

Vill ni gärna bo på bra hotell utan att lägga alla semesterpengar på rummet? Då kan vi rekommendera våra Adults Only Selection. Hotellen är populära bland våra gäster, just därför att du får mycket för pengarna, både bra läge och komfort. Hotellen är också rekommenderade för vuxna som vill resa utan barn.

Det är inte bara våra egna hotell som passar perfekt för en vuxenresa. I vårt stora utbud hittar du också b.la. Cityresor, Kryssningar och spahotell, eller varför inte investera lite extra i dig själv och åk med på en av våra träningsresor? I vårt stora utbud hittar du bland mycket anant, yoga, grupp och vandringsresor.

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell