Kuba

Kuba

Med Ving kan du välja mellan huvudstaden Havanna och badorten Varadero där vi valt ut bra hotell med All Inclusive. Ska du resa med familjen? Ta en titt på Sol Palmeras på stranden i Varadero. Här finns gott om plats och mycket att göra för både stora och små.

Läs mer om Kuba Dölj text

Kombinera Havanna och Varadero
Med Ving kan du kombinera våra resmål på Kuba. Börja exempelvis med några dagar i Havanna och fortsätt sedan till Varadero för sol och bad. Du kan också dela upp din vistelse med en vecka i staden och en vecka på stranden. Hur du än väljer att göra bör du inte missa Havanna, med dess särpräglade atmosfär och myllrande gatuliv.

Res året runt
Ving erbjuder resor året runt till Kuba. Tack vare att du reser med reguljärflyg kan du själv välja vilken dag du ska resa och hur länge du ska vara borta.

När är det bäst väder på Kuba?
På Kuba ligger Vings resmål Havanna och Varadero. Här råder ett tropiskt klimat, med en genomsnittstemperatur på 25-26 grader vintertid. Kvällarna och nätterna är dock svalare. I vattnet blir det sällan under 25 grader varmt. Vintern och tidig vår, december-mars/april, räknas som högsäsong och den torra perioden. Då är regn och åska ovanligt, även om det kan förekomma. Under sommaren och hösten, maj-oktober/november, är det fuktigare och nederbörd och åska är vanligare. Temperaturen stiger till cirka 30 grader och även i havet kan det bli några grader varmare. Störst risk för orkaner är det i augusti, september och oktober.

  • Valuta: Peso (CUC)
  • Antal resmål:  2
  • Antal hotell:  34
Tips - kombinera flera resmål på Kuba - läs mer!
Följ med till Havanna - inspirationsartiklar från Vings värld.
Följ med till Havanna - inspirationsartiklar från Vings värld.