Hotell (20)

Resor till Kuba

Under en resa till Kuba kan du både känna historiens vingslag i Havanna och koppla av på Varaderos vita paradisstränder, välkommen till Karibien!
När du bokar en resa till Kuba med Ving kan du välja mellan hotell i huvudstaden Havanna och på halvön Varadero. Men det bästa är förstås att kombinera de två platserna för att få ut så mycket som möjligt av din semester på Kuba. Börja exempelvis med några dagar i Havanna och fortsätt sedan till Varadero, eller dela upp din resa veckovis med en vecka i staden och en vecka på Varaderos vita stränder.

Aktiviteter på Kuba

Det finns gott om aktiviteter att roa sig med under en resa till Kuba om du mot förmodan skulle bli rastlös på stranden. Det finns en golfbana i Varadero, samt möjlighet att ta kurser i kitesurfing och dykning, hoppa fallskärm och gå på spa. Många av hotellen har egna spa-avdelningar där du kan boka tid för massage och olika behandlingar. I Havanna finns gott om sevärdheter att beta av under din resa till Kuba, exempelvis Revolutionsmuséet, cigarrfabriken Partagas och den gamla regeringsbyggnaden Capitolio.

Resa med barn till Kuba

Halvön som utgör Varadero kantas av en nästan två mil lång, bred sandstrand med mjuk, vit sand -som gjord för plask och lek för både små och stora barn. De flesta av hotellen som ligger längs stranden är stora resorthotell där All Inclusive ingår i priset, och på många finns barnklubb och aktiviteter för både barn och vuxna. Ska du resa till Kuba med lite större barn är det absolut värt att ta en tur till Havanna också, kubanerna är generellt mycket barnkära och gästvänliga mot familjer.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Kuba

Resor till Kuba

Fler resmål i Kuba
Varadero
Barnfamiljer är särskilt välkomna till vårt familjehotell Sol Palmeras vid stranden i Varadero, och All Inclusive ingår på nästan alla våra hotell i Varadero.
Havanna
En resa till Kuba är inte komplett utan ett besök i Havanna. Den fantastiska arkitekturen är slående, liksom de gamla 50-talsbilarna och känslan av att tiden har stått still.

Resor med Finnair

Resor med Finnair

Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax.

Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax.