Långsemester med Ving

Tid för varandra

LÅNGSEMESTER

Långsemester med Ving

Långsemester är precis som det låter. En lång semester där du kan välja mellan att vara bortrest ända upp till 25 veckor! Ving har arrangerat långtidsresor sedan slutet av 70-talet och kan erbjuda marknadens största och bästa utbud, både vad gäller lägenhetshotell och resmål.

Cypern och Kanarieöarna är populära klassiker, men du kan också skräddarsy din semester med våra reguljära paketresor, vilket ger dig stora valmöjligheter. Trevligast bor du på våra egna Sunwing Family Resorts, nära havet och naturen. Här är det lätt att leva ett aktivt liv utomhus med golf eller tennis, långpromenader på stranden och cykelturer genom olivlundarna.

Under rådande omständigheter blir det inga långsemesterresor under vintern 20/21.

Långsemester med charter

Sunwing Sandy Bay

Cypern

Vintern på Cypern är som den svenska försommaren, varmt på dagen och lite kyligare på kvällen. En pärla för frusna nordbor!

Kanarieöarna

Kanarieöarna är ett omtyckt resmål med ett solsäkert klimat och härliga stränder. Välj mellan Gran Canaria och Teneriffa.

Bra att veta om långsemester

Hotell
De flesta av våra hotell håller öppet året om. Det kan vara bra att veta att hotellen renoveras kontinuerligt under vinterhalvåret, och att dessa arbeten i vissa fall kan vara störande. Hotellen gör dock allt de kan för att minimera obehag. I mars-april släpper vi upp långsemester med charterflyg för kommande säsong.

Service på resmålet
På välkomstträffen i början av din vistelse får du reda på när och var du kan nå våra Vingvärdar. Vings träfftider varierar beroende på resmål. Aktuell information hittar du på anslagstavlan eller i Vingpärmen som finns på hotellen.

Städning
Städning med byte av lakan och handdukar sker en gång i veckan. Normalt ingår en allmän rengöring i städningen. Köksutrustningen är avsedd för enklare matlagning och är anpassad till det antal personer lägenheten är avsedd för. Du håller själv med diskmedel, diskborste och liknande.

Flyg
Våra låga priser på långtidsresor grundar sig på att resan sker med de flyg vi har i drift för övriga resor till resmålet. Reser du till Cypern vill vi därför reservera oss för att ut- respektive hemresa kan komma att ändras beroende på övriga resors genomförande. De slutgiltiga avresetiderna meddelas senast 30 dagar före utresa och omkring 14 dagar före hemresa. Avgångar på hösten och hemresor på våren kan variera med plus/minus 3 dagar.

Bagaget
Ordinarie bagagefrivikt inklusive handbagage är 20 kilo. Som långsemesterresenär får du ibland ta med ytterligare 10 kilo bagage (gäller resor längre än 30 dagar).

Endast flyg
Har du bokat enbart flygbiljett måste du senast en vecka före hemresan kontakta vårt kontor på resmålet för att få hemresetiden bekräftad.

Viktigt att veta
Inför avresan är det viktigt att du tar del av information om pass- och visumregler. Läs också igenom Vings resevillkor inför din resa.

Vings av- och ombokningsförsäkring
Med Vings av- och ombokningsförsäkring får du möjlighet att boka om din charterresa hur många gånger du vill fram till 30 dagar innan avresa, oavsett anledning. Och om någon nära släkting eller medresenär skulle bli sjuk kan du ställa in resan och få pengarna tillbaka. Läs mer om Vings av- och ombokningsförsäkring.

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?