Långsemester med Ving

När en vecka inte är tillräckligt

"Flytta" till värmen i vinter

Långsemester med Ving

Långsemester är precis som det låter. En lång semester där du kan välja att vara bortrest ända upp till 21 veckor! Ving har arrangerat långtidsresor sedan slutet av 70-talet och kan erbjuda marknadens största och bästa utbud, både vad gäller lägenhetshotell och resmål. Så du kan enkelt hitta något som passar dig, oavsett om du är föräldraledig, pensionär eller vill arbeta eller studera på distans i ett varmare klimat.

Cypern och Kanarieöarna är populära resmål för en långtidsresa med charterflyg, men du kan också skräddarsy din semester med våra reguljära paketresor, vilket ger dig stora valmöjligheter. Allra bäst bor du på våra egna Sunprime Hotels, nära havet och naturen. Här är det enkelt att leva ett aktivt liv utomhus med golf eller tennis, långpromenader på stranden och cykelturer genom olivlundarna.

Populära resmål för en långsemester

Sunprime Ayia Napa Suites

Cypern

Vintern på Cypern är som den svenska försommaren, varmt på dagen och lite kyligare på kvällen. En pärla för frusna nordbor!
Res t.ex. 48 dagar från endast 15.995:-.

Kanarieöarna

Kanarieöarna är ett omtyckt resmål med ett solsäkert klimat och härliga stränder. Vi har hotell där du kan bo fem, sex eller fler veckor på Gran Canaria och Teneriffa.

Reseförslag 4 veckor i vinter

 • 4 veckor
 • Dubbelrum utan balkong
 • Avresa 5 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Avresa 5 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
13.795:-
Pris per person
Välj
 • 4 veckor
 • Enrumslägenhet med begränsad havsutsikt
 • Avresa 4 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Avresa 4 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
14.045:-
Pris per person
Välj
 • 4 veckor
 • Enrumslägenhet
 • Avresa 7 jan 2025 från Stockholm-Arlanda
Avresa 7 jan 2025 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
14.695:-
Pris per person
Välj
 • 4 veckor
 • Tvårumslägenhet utan balkong, mot lufttrumma
 • Avresa 1 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Avresa 1 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
14.745:-
Pris per person
Välj
 • 4 veckor
 • Enrumslägenhet på de översta våningarna
 • Avresa 4 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Avresa 4 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
15.045:-
Pris per person
Välj
 • 4 veckor
 • Enrumslägenhet
 • Avresa 4 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Avresa 4 feb 2025 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
16.045:-
Pris per person
Välj

Fler resmål att välja mellan med reguljärflyg

Vi erbjuder också flexibla långsemestrar med reguljärflyg. Du kan bland annat resa till spanska fastlandet, Bali, Thailand och flera andra underbara resmål. Med reguljärflyg väljer du själv avresedatum och reslängd.

Våra paketresor med reguljärflyg

Bra att veta om långsemester

Hotell
De flesta av våra hotell håller öppet året om. Det kan vara bra att veta att hotellen renoveras kontinuerligt under vinterhalvåret, och att dessa arbeten i vissa fall kan vara störande. Hotellen gör dock allt de kan för att minimera obehag. I mars–april släpper vi upp långsemester med charterflyg för kommande säsong.

Service på resmålet
På välkomstträffen i början av din vistelse får du reda på när och var du kan nå våra Vingvärdar. Vings träfftider varierar beroende på resmål. Aktuell information hittar du på anslagstavlan eller i Vingpärmen som finns på hotellen.

Städning
Städning med byte av lakan och handdukar sker en gång i veckan. Normalt ingår en allmän rengöring i städningen. Köksutrustningen är avsedd för enklare matlagning och är anpassad till det antal personer lägenheten är avsedd för. Du håller själv med diskmedel, diskborste och liknande.

Flyg
Våra låga priser på långtidsresor grundar sig på att resan sker med de flyg vi har i drift för övriga resor till resmålet. Reser du till Cypern vill vi därför reservera oss för att ut- respektive hemresa kan komma att ändras beroende på övriga resors genomförande. De slutgiltiga avresetiderna meddelas senast 30 dagar före utresa och omkring 14 dagar före hemresa. Avgångar på hösten och hemresor på våren kan variera med plus/minus 3 dagar.

Bagaget
Ordinarie bagagefrivikt inklusive handbagage är 20 kilo. Som långsemesterresenär får du ibland ta med ytterligare 10 kilo bagage (gäller resor längre än 30 dagar).

Endast flyg
Har du bokat enbart flygbiljett måste du senast en vecka före hemresan kontakta vårt kontor på resmålet för att få hemresetiden bekräftad.

Viktigt att veta
Inför avresan är det viktigt att du tar del av information om pass- och visumregler. Läs också igenom Vings resevillkor inför din resa.

Vings av- och ombokningsförsäkring
Med Vings av- och ombokningsskydd får du möjlighet att boka om din charterresa hur många gånger du vill fram till 30 dagar före avresa, oavsett anledning. Och om någon nära släkting eller medresenär skulle bli sjuk kan du ställa in resan och få pengarna tillbaka. Läs mer om Vings av- och ombokningsskydd.

Långsemester på Cypern

Vem drömmer inte om att "flytta" utomlands över vintern och slippa snö, slask och kyla? Två personer som gjorde drömmen till verklighet är Tryggve och Lena och här kan du läsa om deras härliga vinter på Cypern.