Hotell (37)

Resor till Japan

En resa till kontrastrika Japan är oförglömlig, här samsas tusenårig historia och uråldriga traditioner med högteknologi och storstädernas neonljus.
Besök templen med sina ofta urgamla traditioner, och fortsätt sedan till en karaokebar för en betydligt mer jordnära upplevelse. I Japan väntar tusen upplevelser på den nyfikne resenären, och japanerna själva är ofta mer än villiga att visa och förklara sitt land och dess egenheter. När du bokar din resa till Japan med Ving bor du i Japans enorma huvudstad Tokyo, som till ytan är lika stor som Skåne.

Vings resor till Japan

Är du ute efter en annorlunda och exotisk upplevelse är det dags att boka en resa till Japan. När du bokar din resa med Ving kan du välja hur länge du vill vara borta, men ett tips är att inte snåla med dagarna för i Japan finns oändligt mycket att uppleva. Reser du till Tokyo i månadsskiftet mars/april och har tur kan du få uppleva Sakura, körsbärsblomningen som är något av en folkfest i Japan. Den bästa platsen för det i Tokyo är Ueno-parken, med över tusen körsbärsträd.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Japan

Resor till Japan

Fler resmål i Japan
Tokyo
I Tokyo finns allt och lite till. Under din resa kan du besöka en knasig temarestaurang, se på sumobrottning eller frottera dig i japansk kultur. Välkommen till en semester du sent kommer att glömma.

Mer om Tokyo

Gata i Tokyo

Guide till kända områden i Tokyo

Tokyo - hypermodernt, klassiskt, galet och vackert. Vår reseexpert Tomas tipsar om vad du du inte får missa och hur du smidigast tar dig runt bland skyskrapor, neonskyltar och klassiska tempel i Japans huvudstad.

12 heta Tokyotips

12 heta Tokyotips

Martin Koos, Svenska Handelskammaren i Japan, tipsar om barer, god mat, shopping, sevärdheter och mycket mer i Tokyo.

Det bästa av Tokyo