Hotell (42)

Resor till Japan

Att resa till Japan är en fängslande vandring mellan ytterligheter, här samsas tusenårig historia med det hypermoderna och senaste inom teknikinnovation.

Besök templen med sina ofta urgamla traditioner, och fortsätt sedan till en karaokebar för en betydligt mer jordnära upplevelse. I Japan väntar tusen upplevelser på den nyfikne resenären, och japanerna själva är ofta mer än villiga att visa och förklara sitt land och dess egenheter. När du bokar din resa till Japan med Ving bor du i Japans enorma huvudstad Tokyo, som till ytan är lika stor som Skåne.

Vings resor till Japan

Är du ute efter en annorlunda och exotisk upplevelse är det dags att boka en resa till Japan. När du bokar din resa med Ving kan du välja hur länge du vill vara borta, men ett tips är att inte snåla med dagarna -i Japan finns oändligt mycket att uppleva. Reser du till Tokyo i månadsskiftet mars/april och har tur kan du få uppleva Sakura, körsbärsblomningen som är något av en folkfest i Japan. Den bästa platsen för det i Tokyo är Ueno-parken, med över tusen körsbärsträd.

Hitta ditt hotell
Väder
När är det bäst väder i Japan?
Japans klimat skiftar stort från norr till söder, generellt kan sägas att klimatet är fuktigt och att landet regelbundet drabbas av tyfoner. Ving har hotell i Tokyo, som har ett subtropiskt klimat med heta, fuktiga somrar och milda vintrar. Sommarmånaderna, juni till september, är de varmaste med en temperatur kring 25-31 grader dagtid. Även april, maj och oktober bjuder på runt 20 grader. Kallaste perioden är december till mars, då dagstemperaturen ligger runt 10-13 grader. Dock så är december och januari de torraste månaderna på året. Störst risk för tyfoner är det mellan juli och september. Våren och hösten är en populär tid att besöka Japan.

Resor till Japan

Nyhet!
Tokyo
I Tokyo finns allt och lite till. Under din resa kan du besöka en knasig temarestaurang, se på sumobrottning eller frottera dig i japansk kultur. Välkommen till en semester du sent kommer att glömma.

Mer om Tokyo

12 heta Tokyotips

Martin Koos, Svenska Handelskammaren i Japan, tipsar om barer, god mat, shopping, sevärdheter och mycket mer i Tokyo.

Det bästa av Tokyo

SÖK DIN RESA TILL Japan