Hotell (42)

Resor till Japan

Ett besök i Japan är en förtjusande vandring mellan ytterligheter. Här samsas tusenårig historia med det hypermoderna.

Besök templen med sina ofta urgamla traditioner, och fortsätt sedan till en karaokebar för en betydligt mer jordnära upplevelse. I Japan väntar tusen upplevelser på den nyfikne resenären, och japanerna själva är ofta mer än villiga att visa och förklara sitt land och dess egenheter.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Japan?
Japans klimat skiftar stort från norr till söder, generellt kan sägas att klimatet är fuktigt och att landet regelbundet drabbas av tyfoner. Ving har hotell i Tokyo, som har ett subtropiskt klimat med heta, fuktiga somrar och milda vintrar. Sommarmånaderna, juni till september, är de varmaste med en temperatur kring 25-31 grader dagtid. Även april, maj och oktober bjuder på runt 20 grader. Kallaste perioden är december till mars, då dagstemperaturen ligger runt 10-13 grader. Dock så är december och januari de torraste månaderna på året. Störst risk för tyfoner är det mellan juli och september. Våren och hösten är en populär tid att besöka Japan.

Resor till Japan

Tokyo
I Tokyo finns allt och lite till. Under din resa kan du besöka en knasig temarestaurang, se på sumobrottning eller frottera dig i japansk kultur. Välkommen till en semester du sent kommer att glömma.

Mer om Tokyo

12 heta Tokyotips

Martin Koos, Svenska Handelskammaren i Japan, tipsar om barer, god mat, shopping, sevärdheter och mycket mer i Tokyo.

Det bästa av Tokyo

SÖK DIN RESA TILL Japan