Se hotell (3)

Resor till Cala Mesquida

Cala Mesquida är perfekt om du ska resa med familjen till Mallorca, lugnt, vackert och med vårt strandnära hotell VIVA Cala Mesquida Resort & Spa.
Cala Mesquida ligger i ett av Mallorcas mest natursköna områden, längst uppe i nordost. Det är en lugn och skön del av ön, som inte alls känns särskilt "turistig". Här är det kuperat, grönt och lummigt och den friska havsluften blandas med doften av pinjeträd. Cala Mesquida är en liten turistort, som egentligen bara består av en stor hotellanläggning, ett par mataffärer och några enkla turistbutiker.

Cala Mesquidas strand

Stranden i Cala Mesquida är en av de vackraste på hela Mallorca. Flera hundra meter lång, med turkosblått vatten och en enkel strandrestaurang för dig som inte vill gå de 70 trappstegen upp till hotellet. Det här är definitivt rätt plats att resa till om du vill ha en lugn och skön semester, och det idealiska resmålet för familjen.

Barnvänliga VIVA Cala Mesquida Resort & Spa

När du reser hit med Ving bor du på vårt Family Selection-hotell VIVA Cala Mesquida Resort & Spa – ett riktigt familjeparadis som ligger direkt ovanför stranden och de böljande sanddynerna. Här finns bekväma lägenheter, plaskvänliga pooler och flera barer och restauranger, som serverar härliga middagar och spanska specialiteter. Vill du ha en extra bekväm resa bokar du till All Inclusive, eftersom utbudet utanför hotellet är begränsat.

Om du ska resa utan barn

VIVA Cala Mesquida Suites & Spa ligger precis ovanför stranden i Cala Mesquida, perfekt för dig som vill ha en lugn semester med en lyxig touch. Här kan du boka ett rum med privat trädgård, på hotellets spa erbjuds en mängd olika behandlingar och bokar du till All Inclusive kommer du få en semester som inte saknar någonting.

Boka bil och se mer av Mallorca

Mallorca är en ö som är som gjord för upptäcktsfärder på egen hand; avstånden är blygsamma, vägarna är bra och det finns mängder av platser att se och uppleva. Här finns marknader, kloster, små restauranger och gott om golfbanor, det är bara att välja och sedan köra iväg. Reser du med Ving kan du boka en hyrbil tillsammans med din resa, från tre dagar och uppåt.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Fin sandstrand
  • Hotell för vuxna
  • Bra pris på hyrbil
  • Lyxhotell
  • All Inclusive

Våra kunder om Cala Mesquida

SÖK DIN RESA TILL Cala Mesquida