Se hotell (21)

Resor till Palma Nova/Magaluf

I Palma Nova och Magaluf är det full fart från april till oktober, vill du ha en lugnare resa ska du åka under vår och höst.
Palma Nova/Magaluf hör till Medelhavets populäraste semesterorter, både för unga och gamla. Under högsäsong, från april till oktober, är det framför allt ungdomarnas tummelplats. Då strömmar de till från hela Europa för att sola, bada och festa hela natten. Ving har flera hotell där det är party mer eller mindre dygnet runt. Självklart kan du också välja ett lugnare hotell, antingen genom att åka under för- och eftersäsong, eller genom att titta på något av våra hotell i Palma Nova, där det brukar vara lugnare. Om du läser igenom vår beskrivning av hotellet kan du vara säker på att du får den semester du längtar efter.

Palma Nova eller Magaluf?

Palma Nova/Magaluf ligger cirka en mil väster om Palma stad, direkt vid de tre välskötta stränderna Playa Palma Nova, Playa Son Matias och Playa Magaluf. Parallellt löper den bilfria strandpromenaden kantad av en mängd trevliga restauranger, caféer och barer. Hit reser folk från hela Europa för att äta och dricka gott, titta på folk eller ta en kvällspromenad.

Barnvänliga hotell i Palma Nova

Inte långt från stranden i Palma Nova ligger familjehotellet MarSenses Rosa del Mar & Spa. Här bor du i bekväma lägenheter och på det fina poolområdet finns gott om plats för både små och stora semesterfirare. Vill du unna dig något extra bokar du en behandling eller två i hotellets spa, kanske som avrundning på en spännande dag i Palma stad.

Palma Nova för vuxna

Om du väljer att resa med Ving kan vi också erbjuda klassiker som INNSiDE by Meliã Cala Blanca och Ponent Mar. Bägge dessa har under många år samlat på sig en trogen skara besökare som återkommer år efter år för att njuta av stämningen, solen och Mallorca.
Bra att veta
  • Lång strandpromenad
  • Fina sandstränder
  • Hotell på stranden
  • Många restauranger
  • Hotell för vuxna

Våra kunder om Palma Nova/Magaluf

SÖK DIN RESA TILL Palma Nova/Magaluf