Se hotell (3)

Resor till Cala Bona

Cala Bona är ett paradis för den som njuter av lugn och ro.
Cala Bona har vuxit till sig de senaste åren, men är fortfarande lugnt och trevligt precis som förut. I den utbyggda fiskehamnen guppar färgglada fiskebåtar och här finns flera bra restauranger med lokala menyer och framför allt en trevlig stämning. Några barer och mysiga caféer hittar du också här, alltså flera goda anledningar till en skön promenad i hamnen. Och vill du inte promenera kan du jogga längs med den fina strandpromenaden som sträcker sig ända bort till grannbyn Cala Millor.

Golf på Mallorca

Cala Bona är också ett perfekt resmål för dig som spelar golf. Inom nära räckhåll har du några av Mallorcas mest attraktiva golfbanor, som t.ex. Canyamel, en av Mallorcas vackraste och bästa banor just nu men också en av de allra svåraste och Capdepera, en av våra gästers absoluta favoriter. Lite längre norrut ligger den fina Alcanada-banan med flera hål direkt vid havet.

Se mer av Mallorca

Om du vill maxa din resa rekommenderar vi en hyrbil under några dagar. Då kan du resa runt på egen hand och göra dina egna upptäckter, som till exempel marknaden i Inca, eller det skramliga lilla tåget som tar dig från Sollér ner till Port de Sollér. Missa inte heller den vackra och lite vilda västkusten där man ofta snubblar det som man minns mest från hela resan; en restaurang vid havet, stillheten i klostret i Lluc eller pinjedoften på vägen upp mot Puig Major.
Bra att veta
  • Lokala restauranger
  • Lång strandpromenad
  • Bra pris på hyrbil
  • All Inclusive

Våra kunder om Cala Bona

SÖK DIN RESA TILL Cala Bona