Se hotell (5)

Resor till Cala Mayor

I Cala Mayor kan du bo lyxigt vid stranden, bara en kort resa från allt vad Palma kan erbjuda.
Till Cala Mayor ska du resa om du vill bo nära Palma stad, men ändå ha stranden direkt utanför dörren. Detta är ett av Mallorcas äldsta turistområden och en populär ort, både bland turister och spanjorerna själva. Den cirka 250 meter långa stranden är välskött och välordnad med fin vit sand och klart vatten. Längs huvudgatan Joan Míro finns gott om restauranger där du kan njuta av både spanska och mallorkinska rätter. Perfekt för en härlig långlunch eller en romantisk middag med havsutsikt. I Cala Mayor ligger också det berömda Miró-museet och i Marivent, som ligger i närheten, har den spanska kungafamiljen sitt sommarresidens.

Ta bussen till Palma

Vill du ha större utbud under din semester är det inte mer än ca 20 minuters resa med buss, eller fem minuter med taxi in till Palma stad. Här väntar oändliga shoppingmöjligheter, spännande kultur, barer, caféer, restauranger och ett nattliv som under sommarhalvåret hör till Europas bästa. Missa inte ett besök i den mäktiga gotiska katedralen, som blivit något av en symbol för staden. Passa också på att avnjuta äkta mallorkinska tapas med korvar, ostar, oliver och vitlöksfrästa champinjoner i de små gränderna i gamla stan.

Lyxhotell i Cala Mayor

I Cala Mayor kan du boka en resa till ett våra allra bästa hotell på Mallorca: Nixe Palace. Detta är ett klassiskt lyxhotell som ligger nära stranden och erbjuder det bästa av både service och faciliteter. Här kan du koppla av i pianobaren eller på någon av hotellets terrasser med utsikt över Palmabukten, kanske efter att du tagit tur in till Palma stad.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Fina sandstrand
  • Hotell med fri WiFi
  • Lokala restauranger
  • Resor året runt
  • Välkända hotell

Våra kunder om Cala Mayor

SÖK DIN RESA TILL Cala Mayor