• barnvänligt

Sunwing Cala Bona Seafront

 • Direkt vid havet
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Lägenheter för upp till 6 personer
Se tillgängliga rum
skip links

Favorithotellet är tillbaka!

Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas östra och kanske vackraste kust. Här njuter du av en semester med fullt fokus på familjen och ett poolområde med vidsträckt utsikt över Medelhavet.

NYHET! Sommaren 2024 återinviger vi äntligen Sunwing Cala Bona Seafront. Hotellet var länge ett av våra mest populära Sunwing Family Resorts och har nu genomgått en renovering. Det är fräschare än någonsin, med nymålade lägenheter samt uppfräschad restaurang, reception, spa, fitness och Lollo & Bernie-klubb. Här finns också ett sprillans nytt gym och Teen Lounge.

Hotellfakta

 • Pool
  2 st
 • Barnpool
  Ja
 • Restaurang
  2 st
 • Bar
  3 st
 • Hiss
  Ja
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  800 m
 • Närmaste strand/bad
  800 m
Antonio's Kitchen & Grill
Tvårumslägenhet LOLLO & BERNIE SUITE, stor terrass mot omgivningarna och gatan
Lollo & Bernie underhåller barnen med spännande shower
Sunwing
Sunwing Family Resorts är våra absolut bästa familjehotell. Poolerna är barnvänliga, lägenheterna rymliga och Lollo & Bernie finns på plats för att roa barnen. För de vuxna finns träningsmöjligheter och spa.
 • Direkt vid havet
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Lägenheter för upp till 6 personer
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barnklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, gym och SATS-klasser
 • Babypool med solskydd
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Favorithotellet är tillbaka!
NYHET! Sommaren 2024 återinviger vi äntligen Sunwing Cala Bona Seafront. Hotellet var länge ett av våra mest populära Sunwing
Family Resorts och har nu genomgått en renovering inför återkomsten. Nu är det fräschare än någonsin, med nymålade lägenheter samt uppfräschad restaurang, reception, spa, fitness och Lollo
& Bernie Club. Här finns också ett sprillans nytt gym och Teen Lounge. Välkommen!
Unna dig och din familj ett bekvämt hotell med havet i blickfånget, golfbana på nära håll och Fitness & Spa runt hörnet. Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas östra och kanske vackraste kust. Här njuter du av en semester med fullt fokus på familjen och ett poolområde med vidsträckt utsikt över Medelhavet.
På Sunwing Cala Bona Seafront slappnar du av allra bäst vid poolområdena. Här hittar både stora som små solbadare sina favoritpooler. De små trivs extra bra i den lekfullt utformade barnpoolen med små vattenrutschbanor och annat skoj. Barnpoolen ligger på bekvämt avstånd till både Lollo & Bernie-klubben och poolbaren. Här finns även en stor pool och en solskyddad babypool. Vill du bada i havet föreslår vi stränderna vid Cala Bona som ligger 800 meter från hotellet, eller vid Cala Millor 2 kilometer bort. Resorten ligger vid en liten offentlig naturstrand med tång och stenig botten.Från Sunwing Cala Bona Seafront kan du promenera längs den fina strandpromenaden, hela vägen till Cala Millor, längs vägen finns det restauranger och butiker.
Internet
WiFi Internet* ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig.
*Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
Informationssajt MySunwing
På hotellets egen informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive- lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.
Vår service
Vår personal finns på hotellet redo att se till att du får en lyckad semester. Som gäst på våra Sunwing Family Resorts har du tillgång till vår service i Help Desk dygnet runt. Här kan du boka utflykter och hyrbil samt få tips och råd om allt från hotellets utbud till var du finner den bästa shoppingen och finaste stränderna. Självklart försöker vi också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp så du får en skön och avkopplande semester.
Rökfritt
Sunwing Cala Bona Seafront är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.
Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Lägenheter som passar för rörelsehindrade personer finns att boka. Du hittar lägenhetstypen under Family och Royal Lounge Suite.
Den stora poolen har trappor med räcke. Det finns även poollift för rörelsehindrade personer i denna pool.
Säsong
Hotellet är öppet från mitten av april till mitten av oktober.
Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete på Sunwing Family Resorts miljösida.
Övrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Incheckning efter kl. 15.00 på ankomstdagen och utcheckning senast kl. 12.00 hemresedagen. Närmaste bankomat ligger ca 250 m från hotellet.
Byggt: 1990. Renoverat: 2024.
180 lägenheter. Hiss: Ja
Luftkonditionering: Ja
Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.
Djur på hotellet: Inga sällskapshundar är tillåtna på hotellet. Endast ledarhundar och assistanshundar accepteras inom visa delar av hotellet.
Diverse: I Cala Bonas naturliga fauna lever det bland annat fridlysta svalor. Svalorna kan ibland bygga bon på eller i närheten av hotellen, något som våra gäster kan uppfatta som störande. Hotellpersonalen gör dock sitt bästa för att hålla balkonger och terrasser rena och fina.
Hotellmanager
Miquel Manresa

Skatter & avgifter

Myndigheterna på Balearerna tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotellkategori och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.

Följande skattesatser gäller per person och natt för alla boende äldre än 16 år under de första åtta nätterna på samma hotell:

Hotell/lägenhet med officiell kategori 4+ och 5 stjärnor: Maj-oktober 4,40 euro. November-april 1,10 euro
Hotell/lägenhet med officiell kategori 3+ och 4 stjärnor: Maj-oktober 3,30 euro. November-april 0,80 euro
Hotell/lägenhet med officiell kategori 1-3 stjärnor: Maj-oktober 2,20 euro. November-april 0,55 euro

Från och med den nionde natten på samma hotell är skatten halverad. Observera att Vings klassificering av hotell kan skilja sig från den officiella klassificeringen av hotellet, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

Hotellets officiella rating är 4.

Boende

Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas östra och kanske vackraste kust. Här njuter du av en semester med fullt fokus på familjen och ett poolområde med vidsträckt utsikt över Medelhavet.

Vill du veta var lägenheten ligger? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

NYHET! Gör familjen lite extra glada och överraska med ett välkomstpaket för hela familjen som väntar i lägenheten vid ankomst. Paketet innehåller läsk, chips, mikropopcorn, godis och beachtennis. Bokas hemifrån i samband med att du beställer din resa.

När du bokar Sunwing Joker låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. Du får alltid en rumstyp som ingår i vårt ordinarie utbud och får först veta vilken rumstyp det blir vid ankomst till hotellet. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern. Städning och poolhanddukar ingår.

Small Family

Passar perfekt för den lilla familjen.

Family

Vårt mest populära boende.

Happy Baby

Lägenheter för dig som reser med riktigt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Lekfullt designade sviter.

Royal Family Suite

Ett boende med hög komfort, bra läge och praktiska detaljer.

Royal Lounge Suite

Lägenheter med extra hög komfort och en härlig stor terrass eller balkong.

Big Family

En lägenhet som passar bra om ni är många i sällskapet.

Mat och dryck

Pool och strand

Träning och aktiviteter

Spa

Barn och ungdom

Underhållning

Läge och transfer