Se hotell (3)
  • Passar för träning

Resor till Port de Andratx

Port de Andratx är en liten och exklusiv pärla på Mallorcas sydvästra kust, många av våra mest nöjda gäster bokar en resa hit.
Port de Andratx på sydvästra Mallorca passar lika bra för romantisk resa som för en resa med skön avkoppling i lugn och pittoresk miljö. Denna lilla och exklusiva hamnstad ligger i en väl skyddad vik, med höga berg som en blågrön kuliss i bakgrunden. Om det är de gamla husen i traditionell stil eller lyxyachterna i hamnen som mest sätter sin prägel på orten, är svårt att säga. Det är nog en blandning. Det finns i alla fall inget bättre än att sitta på en uteservering längs strandpromenaden i naturhamnen och njuta av livet över en café con leche eller en kall San Miguel. När sedan solen sänker sig över Medelhavet är det bara att resa sig och flanera längs stadens små gator och gränder för att leta rätt på kvällens restaurang. Här finns det mesta att välja på, oavsett om du vill äta spanskt, italienskt eller kanske asiatiskt.

Bo bra i Andratx

Hur vill du bo? I egen bekväm lägenhet, eller på ett elegant hotell med pool? När du bokar en resa med Ving är det bara att välja. Självklart finns det både hotell med fri WiFi och med spa, allt för att du ska få den resa du vill ha.

Hyr bil!

Visst räcker det gott att bara njuta av charmen i Port de Andratx, men det resmålet är också en utmärkt utgångspunkt för egna upptäcktsfärder i det hisnande vackra landskapet på den här sidan av ön. Vill du se mer av omgivningarna rekommenderar vi att du hyr bil, åtminstone under några dagar. Då tar du dig lätt upp till den gamla medeltida staden Andratx och den fina stranden i grannbukten, Camp del Mar. Du kan också resa på utflykt till Chopins Valldemossa, apelsinträdens Soller, det gamla klostret i Lluc, eller kanske hitta egna små undangömda badvikar längs kusten. Till Palma tar du dig snabbt på den nya motorvägen och sydkustens fina golfbanor ligger också inom nära räckhåll.
Bra att veta
  • Hotell med fri WiFi
  • Bra restauranger
  • Mycket nöjda gäster
  • Hotell med spa
  • Resor året runt
  • Bra pris på hyrbil

Våra kunder om Port de Andratx

SÖK DIN RESA TILL Port de Andratx