Se hotell (1)

Resor till Cala San Vicente

I Cala San Vicente väntar en terrass vid havet och god mat – vad behöver man väl mer på resan?
Cala San Vicente på norra Mallorca är en av öns minsta och mest fridfulla badorter. Den är uppbyggd kring de små stränderna i en av bergskedjan Tramuntanas dalgångar, men den har ännu inte riktigt fastnat på turistkartan. Cala San Vicente är perfekt för dig som bara vill ha det lugnt och skönt när du ska resa på semester. Förmodligen kommer du inte att vilja röra dig ur fläcken från den här underbara platsen när du väl har kommit hit, men det finns en handfull bra restauranger i byn som är värda ett besök om du är intresserad av lokal kokkonst. Vill du ha variation kan du resa den knappa milen till Pollensa med taxi eller buss. Där har du stadsliv med affärer, marknader och ännu fler restauranger och tapasbarer att välja på.

När du ska resa utan barn

Ska du resa utan barn till Cala San Vicente kan du att bo på Hotel Hoposa Niu. Här bor du bra, äter gott, kopplar av på hotellterrassen och njuter av vågskvalpet, kanske med en god bok på näsan.

Egna utflykter

Från Cala San Vicente är det lätt att resa runt på egna upptäcktsfärder, både kortare och längre. Varför inte boka en hyrbil under några dagar? Då kan du lätt ta dig upp i Tramuntanabergen för att njuta av naturen, utforska Mallorcas vindistrikt eller ta dig till någon av öns många marknader. Boka gärna bilen hemifrån tillsammans med resan. Då vet du att den finns på plats när du behöver den, och du slipper lägga tid på bokningen under själva vistelsen.
Bra att veta
  • Bra pris på hyrbil
  • Hotell på stranden
  • Mycket nöjda gäster
  • Lokala restauranger
  • Fin sandstrand

Våra kunder om Cala San Vicente

SÖK DIN RESA TILL Cala San Vicente