Se hotell (7)

Resor till Santa Ponsa

En resa till Santa Ponsa är perfekt för dig som bo nära sol och bad men med Palma stad inom bekvämt räckhåll.
Santa Ponsa ligger i en vacker och skyddad vik väster om Palmabukten. Det är en modern och internationell badort som påminner en hel del om Palma Nova, men är betydligt mindre och mer familjär än sin granne i öster. Mest känd är den här badorten för sin härliga, breda och vita sandstrand, där de doftande pinjeträden ger svalkande skugga under heta sommardagar. Om du väljer att resa till Santa Ponsa under sommaren är stranden med sina caféer den givna samlingspunkten. Omgivningarna är kuperade, med grönklädda berg och kullar. I nordväst reser sig den höga bergskedjan Serra de Tramuntana, som sträcker sig ända upp till halvön Formentor på norra Mallorca. Läget är perfekt för dig som vill resa runt och utforska Mallorcas dramatiska och vackra västkust med Deia, Valldemossa eller Soller, för att bara nämna några av kustens charmiga byar och städer. Den lilla hamnen i Port de Andratx är också ett populärt utflyktsmål och både Ponientes och Santa Ponsas golfbanor ligger inom nära räckhåll, liksom Palma stad. Dit tar det bara en kvart att köra på motorvägen.

Ät gott i Santa Ponsa

Santa Ponsa är en aktiv ort året om, som har vuxit mycket de senaste 25 åren. Idag har byn omkring 7000 bofasta invånare och många bra hotell. Även om Santa Ponsa är betydligt lugnare än de stora grannorterna i öster så finns det gott om barer, restauranger, boutiquer och affärer där man kan tillbringa både dagen och kvällen om man vill ha lite omväxling till stranden.

Resa utan barn?

Om du ska resa utan barn till Santa Ponsa har vi hotell som passar en vuxen semester. På Iberostar Jardin del Sol Suites kan du dessutom boka All Inclusive, så att mat och dryck ingår under din vistelse.

Valfri reslängd till Santa Ponsa

Nu kan du också boka reguljärflyg till Santa Ponsa med Ving. Det betyder att du själv kan välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Samtidigt kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du kan följa med på våra utflykter och du har tillgång till vår service. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa så den passar dig, från tre dagar och uppåt.
Bra att veta
  • Hotell för vuxna
  • All Inclusive
  • Fin sandstrand
  • Valfri reslängd
  • Bra restauranger

Våra kunder om Santa Ponsa

SÖK DIN RESA TILL Santa Ponsa