Se hotell (5)
  • Passar för träning

Resor till Puerto Pollensa

Puerto Pollensa erbjuder en lugn och charmig resa med en avspänd, spansk atmosfär.
Puerto Pollensa är en av Mallorcas allra vackraste och mest "spanska" badorter. Under en resa hit möts du av ett lugnt tempo och trots att orten varit ett populärt turistmål ända sedan 60-talet är den inte särskilt exploaterad. Bykärnan är pittoreskt bevarad och hotellkomplexen smälter in i den ursprungliga bebyggelsen. Stranden i byn är cirka en kilometer lång och mycket välskött. Här finns solstolar och parasoller att hyra och ett stort utbud av aktiviteter, som volleyboll, vindsurfing, och trampbåtar. Längs stranden går en palmkantad strandpromenad. Här och i de äldre kvarteren ovanför hamnen finns en mängd restauranger, caféer och barer som serverar både mallorkinsk och internationell mat. Det finns också en hel del små affärer och butiker som säljer souvenirer och lite skor och kläder.

Romarstaden Pollensa

I trakterna kring Puerto Pollensa finns mycket att upptäcka för den naturintresserade. Ge dig ut och vandra på någon av de vackra lederna, eller hyr bil och upptäck ön. Fem kilometer inåt landet ligger en av Mallorcas bäst bevarade städer, Pollensa, som har anor från romartiden. Ett besök här är ett måste! Ta en promenad i de vindlande gränderna där lejongula hus med gröna fönsterluckor ligger tätt. I närheten finns också flera fina badvikar och den vackra Formentorhalvön, vars vita strand och natursköna omgivningar lockar mängder med besökare under högsäsong. Hit kan du ta dig med hyrbil eller med badbåten från hamnen. Vill du ha ändå större rörelsefrihet passar du på att hyra en bil samtidigt som du bokar din resa, så kan du göra dina egna upptäckter när det passar dig.

Skräddarsydda resor till Puerto Pollensa

Om du ska resa till Puerto Pollensa kan du själv välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta, eftersom Ving också erbjuder resor med reguljärflyg. Samtidigt kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du kan följa med på våra utflykter och du har tillgång till vår service. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa så den passar dig, från tre dagar och uppåt.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Valfri reslängd
  • All Inclusive
  • Många restauranger
  • Bra pris på hyrbil
  • Hotell med fri WiFi

Våra kunder om Puerto Pollensa

SÖK DIN RESA TILL Puerto Pollensa