Vo DPcou Mallorca

Golfresor till Mallorca

Golf på Mallorca

Mallorca har mycket att erbjuda dig som önskar spela golf. Hit kan du resa på en golfresa eller golfweekend och oavsett var du bor har du aldrig långt till en golfbana.

Greenfee 365

Tillsammans med vår samarbetspartner, Greenfee365, kan vi erbjuda bokning av greenfee på ett flertal golfbanor över hela Mallorca. Du väljer själv vilka banor och hur mycket du vill spela golf under din semester. Vill du planera en golfresa till Mallorca kan du boka in ett flertal starttider.

Norra och östra Mallorca

Norra och östra Mallorca erbjuder bra golfbanor för dig som vill spela golf på Mallorca. Här kan du kombinera sol och bad med golf eller så väljer du att åka på en golfweekend hit. I området finns högklassiga golfbanor och även om här inte finns lika många banor som på södra Mallorca hittar du här ett bra utbud för dina golfresor.

Genom vårt samarbete med Greenfee 365 kan du boka greenfee-tider innan avresa och säkra dina speldagar. Här finner du allt från Capdepera Golf som erbjuder en bana som kombinerar lättare hål med lite svårare hål till Alcanada som är en påkostad 18-hålbana som erbjuder utmanande spel för dig med lite längre handicap.

Boendet är en viktig del av golfresan och här finns fina hotell av hög kvalité där du kan koppla av efter din golfrunda. I Alcudia, Can Picafort, Cala Ratjada och Cala Millor trivs du som vill ha lite mer liv och rörelse och här hittar du även ett bra utbud av restauranger och butiker. Föredrar du ett lugnare tempo på semestern med närhet till natur och det lokala livet kan du bo i Puerto Pollensa, Cala San Vincente, Cala Mesquida Cala Bona och Cala d´Or. Hitta ditt perfekta golfhotell!

Beroende på vilka du reser med kan behovet och önskemålet av hotell variera och vi har en stor variation av hotell. Reser du med famijlen kan vi varmt rekommendera Sunwing Alcudia Beach som erbjuder barnklubb med Lollo & Bernie, aktiviteter för ungdomar, underhållning och ett brett utbud av träningsmöjligheter. Vill du bo på ett hotell för vuxna med ett lugnare tempo är Sunprime Pollensa Bay ett bra val. Här hittar du ett brett utbud av träningsmöjligheter, spa och fina rum.

Södra och västra Mallorca

Södra och västra Mallorca har mycket att erbjuda om du är sugen på att spela golf. Oavsett om du endast vill spela några golfrundor under din semester eller om du vill planera en golfresa till Mallorca finns här ett brett utbud av golfbanor av olika karaktär och svårighetsgrad.

Tack vare vårt samarbete med Greenfee 365 kan du innan avresa även boka greenfee på flertalet av banorna och säkra dina starttider. Här hittar du bland annat Golf Son Termens som anses vara en av Mallorcas mest ekologiska banor och Son Vida Golf som är en bra bana med lång historia.

Avkoppling mellan golfrundorna är viktigt och på södra och västra Mallorca finns ett brett utbud av hotell med god standard som erbjuder komfortabelt boende. Här kan du välja att bo i den avskilda kustidyllen Puerto de Sóller och exklusiva Valldemossa samt Port de Andratx som erbjuder en mer stillsam semester. Föredrar du mer folkliv och shopping kan du välja att bo i Playa de Palma, Palma stad eller Santa Ponsa.

Oavsett var du väljer att bo finns bra hotell där du kan välja om du vill ha strandläge, olika matpaket inkluderat eller om närhet till shopping är viktigt. Reser du utan barn kan vi rekommendera Sunprime Waterfront i Playa de Palma eller SENTIDO Fido Punta del Mar & Spa i Santa Ponsa.

REKOMMENDERADE GOLFHOTELL

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger med närhet till både storstaden Palma som flera av Mallorcas finaste banor, perfekt för dig som vill kombinera strandliv, storstad och golf under semestern.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

Från Sunwing Alcudia Beach har du nära till flera av Mallorcas allra bästa golfbanor, bland annat Club de Golf Alcanada som räknas som en av öns bästa banor.

Mer information för dig som vill spela golf på Mallorca

Förenkla golfspelandet med en hyrbil

Gör det enkelt för dig när du vill golfa på semestern. Med en hyrbil har du valfrihet att åka till vilken bana du vill, när du vill! Dessutom har du alltid plats för golfbagen.

Golfbag

Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Vagn

Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris cirka 50–100:-.