Se hotell (2)

Resor till Sa Coma

Till Sa Coma ska du resa om du vill ha ett bra och bekvämt strandliv i lite lugnare omgivningar.
Sa Coma är en lugnare granne till turistorten Cala Millor och det lite mindre S'Illot. Här får du alla förutsättningar för en semester med fokus på avkoppling. Längs strandpromenaden finns det ett lagom stort utbud av butiker, barer, caféer och restauranger där du ofta kan hitta mallorkinska specialiteter på menyn, tillsammans med nyfångad fisk och en härlig havsutsikt. Sa Coma är inte känt för sitt nöjesliv, men kan ändå stoltsera med en och annan bar som är trevlig att tillbringa kvällen på. Vill du ha ännu mer att välja mellan är det inte långt till Cala Millor, dit du enkelt kan resa med minitåg från Sa Coma. I Sa Coma ligger också friluftsområdet Punta de n'Amer som lämpar sig alldeles utmärkt för vandring och cykelturer.

Barnvänliga stränder

Den fina och omkring en kilometer långa sandstranden i Sa Coma är långgrund och passar därför bra för barnfamiljer. Strandpromenaden är dessutom bilfri, något som förstås underlättar när du reser med barn. Dessutom erbjuder flera av våra hotell All Inclusive, något som brukar vara populärt bland både barn och deras föräldrar eftersom man slipper gå omvägen via plånboken så fort man ska ha en glass eller något kallt att dricka.

Skräddarsy din resa

Ving erbjuder både klassisk charter och flexibla biljetter med reguljärflyg till Sa Coma. Det innebär att du kan boka en resa som passar dig, både när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Ett tips är att samtidigt boka en hyrbil under ett par dagar, så att du kan resa runt och hitta dina egna smultronställen på Mallorca.
Bra att veta
  • Fin sandstrand
  • Barnvänliga stränder
  • All Inclusive
  • Lokala restauranger
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Sa Coma

SÖK DIN RESA TILL Sa Coma