Se hotell (11)

Resor till Can Picafort

C'an Picafort är det perfekta sommarresmålet om du ska resa med barn, här finns sköna sandstränder, turkosblått vatten och trivsamma hotell.

Can Picafort ligger väl skyddat mitt på den hästskoformade Alcudiabukten, bara en dryg mils resa från Alcudia. Can Picafort var ursprungligen en liten fiskeby, och hamnen och den lilla marinan utgör fortfarande en viktig del av ortens karaktär. Det är dock på stranden och längs den trevliga strandpromenaden som de flesta samlas för att njuta av byns härliga atmosfär. Utmed denna mysiga strandpromenad, och i kvarteren innanför finns mängder av restauranger, barer och små uteserveringar. Stämningen är folklig och trevlig, och du träffar semesterfirare som reser hit från hela Europa.

Stränderna i C'an Picafort

Stranden i C'an Picafort börjar nästan inne vid hamnen och sträcker sig sedan hela vägen bort till Alcudia. Även om den inte är lika långgrund som stranden närmare Alcudia så finns här gott om plats, och är du här vid lunchdags behöver du bara resa dig ur solstolen och gå upp på strandpromenaden där det finns mycket att välja på. Även öster om C'an Picafort finns en strand: Son Baulo, som sträcker sig från byn ett bra stycke innan den övergår i den klippkust som fortsätter hela vägen bort till Son Real. Här brukar de flesta barnfamiljer slå sig ner eftersom Son Baulo är bredare och mer långgrund än stranden väster om C'an Picafort.

Barnvänliga hotell i C'an Picafort

Ska du resa med barn till C'an Picafort finns flera bra hotell att välja på, till exempel Zafiro Mallorca, som ligger lugnt i den övre delen av C'an Picafort. Här kan du boka lägenheter för upp till sex personer, WiFi ingår på hela hotellet och poolområdet är något alldeles extra, med gott om plats och en separat barnpool. Dessutom kan du boka till All Inclusive, vilket brukar passa både små och stora barn.

Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • All Inclusive
  • Familjehotell
  • Barnvänliga stränder
  • Hotell med fri WiFi
  • Valfri reslängd
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Can Picafort

Barnvänligt
4,8
Stränder
4,6
Mat & Dryck
4,0
Sök din resa till Can Picafort