Se hotell (11)

Resor till Can Picafort

Can Picafort är ett utmärkt resmål oavsett om du reser med eller utan barn, här finns sköna sandstränder, turkosblått vatten och trivsamma hotell.
Can Picafort ligger väl skyddat mitt på den hästskoformade Alcudiabukten, bara en dryg mils resa från Alcudia. Can Picafort var ursprungligen en liten fiskeby, och hamnen och den lilla marinan utgör fortfarande en viktig del av ortens karaktär. Det är dock på stranden och längs den trevliga strandpromenaden som de flesta samlas för att njuta av byns härliga atmosfär. Utmed denna mysiga strandpromenad, och i kvarteren innanför finns mängder av restauranger, barer och små uteserveringar. Stämningen är folklig och trevlig, och du träffar semesterfirare som reser hit från hela Europa.

Stränderna i Can Picafort

Stranden i Can Picafort börjar nästan inne vid hamnen och sträcker sig sedan hela vägen bort till Alcudia. Även om den inte är lika långgrund som stranden närmare Alcudia så finns här gott om plats, och är du här vid lunchdags behöver du bara resa dig ur solstolen och gå upp på strandpromenaden där det finns mycket att välja på. Även öster om Can Picafort finns en strand: Son Baulo, som sträcker sig från byn ett bra stycke innan den övergår i den klippkust som fortsätter hela vägen bort till Son Real. Här brukar de flesta barnfamiljer slå sig ner eftersom Son Baulo är bredare och mer långgrund än stranden väster om Can Picafort.

Hotell för vuxna i Can Picafort

Reser du utan barn är ett bra val vårt Adults Only Selection-hotell THB Gran Playa, som har en åldersgräns på 18 år. Hotellet ligger nära stranden och i centrum av Can Picafort. THB Gran Playa har ett fint poolområde med pool och poolbar samt restaurang och bar. Här finns dessutom ett gym med både bastu och turkiskt bad.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • Vuxenhotell
  • Barnvänliga stränder
  • Hotell med fri WiFi
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Can Picafort

SÖK DIN RESA TILL Can Picafort