Vinterresor 2018/19

För många av oss är sommarmånaderna den bästa tiden på året. Solvarma stränder, salta dopp i havet och sand mellan tårna. Men när vintern tar över vårt avlånga land kan vi alltid trösta oss med att det är varmt och skönt någon annanstans i världen. Läs mer  
Du kanske vill återvända till vinterfavoriten där solen skiner året om, upptäcka ett nytt resmål med nya upplevelser eller äntligen förverkliga drömmen om resan till kritvita stränder och klarblå vatten. Helt plötsligt längtar vi efter vintern.
 
Vill du ha lite hjälp på traven så kan du se var det är varmt i värmeguiden. Eller så kan du välja och vraka bland alla vinterns resmål hos Ving. Och skulle dina planer ändras är det inga problem – lägg till vår av- och ombokningsförsäkring när du beställer din resa så kan du enkelt boka om din semester.
Dölj

För om vintersol är din grej, så är vinterresor vår.

VART VILL DU RESA?

Utvalda tips och erbjudanden i vinter

Hitta din resa

VINTERNS RESMÅL

Här får du en överblick över alla våra resmål i vinter.

Dubai Parks and Resorts

En liten bit utanför Dubai hittar ni emiratets senaste tillskott, Dubai Parks and Resorts. Området består av tre nöjesparker och är ett perfekt resmål om du reser med barnen till Dubai.

Besök LEGOLAND® och gå loss bland klossarna, ta en tur till MOTIONGATE™ och hälsa på Shrek, Kung Fu Panda och många andra karaktärer, upplev sedan Bollywood Park - världens första nöjespark med Bollywoodtema.

EUROPA OCH KANARIEÖARNA

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest populära av alla Kanarieöarna. Ving har marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell.

Populärast bland Kanarieöarna

Teneriffa

Gröna, sköna Teneriffa är enligt många Kanarieöarnas vackraste ö. Ön erbjuder sol och bad, höga berg, spännande aktiviteter, storstad och shopping.

Sol och bad och storslagen natur

Fuerteventura

Surfarnas favorit Fuerteventura har vidsträckta stränder med gott om plats och vacker natur.

Lugnt tempo och breda stränder

AFRIKA

Kap Verde

Bara två timmar söder om Kanarieöarna, men flera grader varmare. Den solsäkra ögruppen Kap Verde är populärare än någonsin.

Solsäker ögrupp söder om Kanarieöarna

Gambia

Vings mest solsäkra resmål gör ingen besviken. Förutom underbara stränder bjuder Gambia också på och ett häftigt djur- och naturliv.

Vings mest solsäkra resmål gör ingen besviken

Egypten

Res till Egypten och välj mellan resmål som Makadi Bay och Hurghada. Här kan du vänta dig sol, kristallklart vatten och underbar värme året om!

Kristallklart vatten och värme

ASIEN

Thailand

I Thailand får du 30 grader mitt i vintern, exotiska stränder, spännande resmål och kulinariska upplevelser. Res till Phuket och bo på våra resorts i populära Kamala Beach eller Bangtao Beach.

Natursköna omgivningar och värme året runt!

Vietnam

Flyg med Ving direkt till Vietnam och ön Phu Quoc. Här njuter man av sol och bad och rycks med av den vietnamesiska historien och kulturen. Och den fantastiska maten!

Sol, bad och spännande kultur

Maldiverna

Maldiverna är ett semesterparadis med kritvita sandstränder och härliga turkosblå laguner. Sinnebilden för ett drömresmål!

Sagolikt semesterparadis

Dubai

Välkommen till sol, värme och salta dopp. I Dubai får du solig lyx i exotiska omgivningar. Mitt i allt det hypermoderna hittar du också ställen som för tankarna till tusen och en natt.

Solig lyx

Resor till Asien
Fler resmål i Asien

KARIBIEN OCH USA

Aruba

Aruba är ett av Vings drömresmål som få platser i världen kan matcha, med kritvita stränder, ljumma vindar och vajande palmer.

Drömresmål med kritvita stränder

Dominikanska republiken

Välkommen till Dominikanska republiken – här får du härliga stränder, grönskande natur och låga priser.

Härliga stränder och låga priser

Mexiko

Res till Mexiko och upplev kristallklart vatten, uråldrig historia, heta tacos i majsbröd och en vänlig atmosfär.

Kristallklart vatten och heta tacos

Karibien och USA
Fler resmål i Karibien och USA