Vinterresor till värmen

Passa på att boka vinterns resa till värmen - och njut av dagar fulla av sol och bad!

Innebär din perfekta vintersemester solvarma stränder och salta bad, eller föredrar du en vinterresa till en storstad? Läs mer Oavsett vart du vill resa i vinter, behöver du inte leta längre. I vårt stora utbud av vinterresor hittar du allt från klassiska Kanarieöarna, värme i Karibien och Asien, massor av spännande weekendresor och mer exotiska resmål som Maldiverna och Seychellerna. Just för att du ska kunna resa på en perfekt vinterresa efter dina preferenser.
 
I vår värmeguide hjälper vi dig att hitta ditt ideala resmål efter temperatur, är det äventyr som står på agendan för vinterresan? Då kan vi rekommendera att åka till Dubai, Florida, eller på någon av våra spännande rundresor i Gambia, på Jamaica eller i Vietnam för att sedan koppla av med en härlig solvecka.
 
För er som ska resa utan barn på vinterresa hittar ni våra Sunprime på både flera av Kanarieöarna, i Gambia och i Thailand, medan familjens paradis Sunwing Family Resorts hittas i Thailand, på Teneriffa och Gran Canaria.
Dölj

När vill du resa?

Res till värmen i vinter!

Vinterresor till storstäder

Är du sugen på en storstadsresa i vinter? Vad sägs om att uppleva vintern i New York, eller en storstadssemester till värmen i Dubai eller Bangkok.

Hur vill du resa i vinter?

Exotiska vinterresor till fantastiska priser

Paradisstränder och värme i vinter?

Upplev fantastiska Afrika i vinter

En kontinent full av upplevelser

Alltid lika aktuella Kanarieöarna

Läs tips från våra experter på Kanarieöarna.

Resor nästa vinter

Säkra din plats till solen nästa vinter nu!

Resa nästa vinter?

Har du ett favorithotell eller rum? Varför vänta, vi har börjat släppa upp våra resor för nästa vinter, så säkra din plats till vintervärmen redan nu!

Hotellbevakning

Hittar du inte ditt hotell eller resmål. Skapa en hotellbevakning och få ett mail när vi släpper resor till din favoritdestination.

Hit kan du resa i vinter

Här hittar du tips på resmål i vinter