Sunprime Ayia Napa Suites

"Flytta" till värmen i vinter

Långsemester
på Cypern

Långsemester på Cypern

Cypern är idealiskt för dig som vill spendera en längre tid utomlands när det är som kallast här hemma. Ön har ett behagligt klimat även under vintern, där det dagtid sällan blir kallare än 15-16 grader. Här finns gott om butiker och restauranger, inbjudande sandstränder och en hel del sevärdheter. När du bor på Sunprime Ayia Napa Suites bor du centralt i Ayia Napa och har nära till Callisto Beach.

För att boka din långsemester använd bokningsdialogen nedan eller kontakta oss på 0771-995 995.

Under perioden 21/12 2023 – 4/1 2024 har hotellet ingen åldersgräns, övriga datum under vintern är åldersgränsen 16 år.

Behöver du bara flyg? Det kan du boka på avgången den 4 januari med flyg hem igen 82 dagar senare.

På Sunprime Ayia Napa Suites bor du i bekväma lägenheter med centralvärme, städning ingår en gång i veckan och i alla lägenheter hittar du kök med all utrustning du behöver för att laga egen mat.

Byte av sänglinne sker en gång i veckan och handduksbyte två gånger per vecka ingår.

Avresedatum och reslängder

Under vintern 2023/2024 kan du boka långsemester till Cypern med direktflyg från Stockholm Arlanda följande datum och reslängder:

21 december
14 eller 96 dagar

4 januari
82 dagar

Långsemester på Cypern

Vem drömmer inte om att "flytta" utomlands över vintern och slippa snö, slask och kyla? Två personer som gjorde drömmen till verklighet är Tryggve och Lena och här kan du läsa om deras härliga vinter på Cypern.

Aktiviteter

Sunprime Ayia Napa Suites har ett fint poolområde där huvudpoolen är öppen under vintersäsongen (inte uppvärmd). Gymmet är öppet och där kan du styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Gymmet är utrustat med fria vikter och maskiner.

Restaurang och bar

Baren har öppet två kvällar i veckan. Sunprime Restaurant är öppen en kväll i veckan under vintersäsongen. Vill du äta hemma kan du handla matvarorna i vår Prime Market, hotellets egen affär där du hittar drycker, hygienartiklar, delikatesser, tidningar och böcker. Prime Market har öppet fyra timmar om dagen fem dagar i veckan.