Hotell (34)

Resor till Dominikanska republiken

En resa till Dominikanska republiken erbjuder svepande sandstränder, färgstark kultur, vacker natur och massor av sol.

Välkommen till Dominikanska republiken, och några av Karibiens bästa stränder, hotell och utflykter. Med Ving kan du resa till Dominikanska republikens norra eller södra kust, och välja bland över trettio hotell, många av dem med både strandläge och All Inclusive. Här kan du se fram mot en avkopplande resa, där du själv väljer om du vill tillbringa hela semestern på stranden, eller om du vill uppleva mer Dominikanska republikens många sevärdheter och aktiviteter.

Upptäck Dominikanska republiken

Oavsett om du väljer att resa till den norra eller södra kusten finns det gott om tillfällen att se dig omkring, antingen på en av våra utfärder, eller på egen hand. Du kan till exempel följa med på en megatruck ut på Dominikanska republikens landsbygd, då du får se landets vackra natur, hur man bor och vad man odlar. Du kan också följa med in till någon av landets städer för att se det lokala folklivet, besöka en marknad och kanske följa med till en cigarrfabrik eller ett romdestilleri. Visserligen är det stränderna som gjort Dominikanska republiken känt och omtyckt som resmål, men här finns mycket mer att se och göra.

Norr eller söder?

Dominikanska republikens norra kust vetter ut mot Atlanten vilket innebär större vågor och perfekta förhållanden för alla former av vattensport. Om du dessutom vill ha Karibiens kanske lägsta priser är det hit du ska resa. I söder vetter stränderna mot Karibiska havet, vilket betyder lugnare bad vid de kilometerlånga stränderna. Här kan du bo på välutrustade hotell, med både strandläge och All Inclusive, som gjort för en verkligt avkopplande resa där allt finns på nära håll.

Dominikanska republiken året runt

Med Ving kan du resa till Dominikanska republiken året runt, sommar såväl som vinter. Dessutom kan du boka en resa med reguljärflyg, vilket betyder att du själv bestämmer vilken dag du ska resa och hur länge du ska vara borta.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Dominikanska republiken?
Dominikanska republiken har ett varmt klimat året om. Dagstemperaturen mitt på dagen ligger i regel omkring 30 grader, och vattentemperaturen ligger över 25 grader året runt. Nattetid sjunker temperaturen sällan under 20 grader. Vings resmål ligger både på den norra sidan och på den sydostliga sidan av ön. I norr ligger Playa Dorada och Cabarete, här är nätterna något svalare än på sydsidan. Regntiden är kortast på den sydostliga delen av ön, där resmålen Punta Cana och Bayahibe ligger. Den bästa tiden att besöka ön på är under vintern, i november, december, januari, februari, mars eller april. Då är luftfuktigheten lägst och risken för regn minst. Orkansäsongen sträcker sig normalt från juni till slutet av oktober, ibland längre, med störst risk för orkaner i augusti och september.

Resor till Dominikanska republiken

Din resa till Punta Cana-området går till den soligaste delen av Dominikanska republiken, med de vitaste stränderna och de absolut bästa hotellen.
Punta Cana
  • Stränder
  • Mat & Dryck
  • Barnvänligt
En riktigt skön semester får du i Punta Cana. Här finns gott om lyxiga hotell med All Inclusive på näst intill ändlösa stränder. Här finns boende för alla, oavsett om du ska resa med barn eller inte.
Bayahibe
  • Stränder
  • Barnvänligt
  • Sport/Äventyr
Luta dig tillbaka och njut av bekvämt strandliv på en karibisk paradisstrand. På en resa till Bayahibe har du dessutom tillgång till vattensporter och lokal atmosfär i byns centrum.
Under din resa till området runt Puerto Plata kan du se fram mot långa stränder, frodig natur och mycket att se och göra, allt till Karibiens kanske lägsta priser.
Playa Dorada
  • Mat & Dryck
  • Stränder
I Playa Dorada får du en både aktiv och avslappnad semester, där All Inclusive ingår på alla hotell.
Cabarete
I Cabarete får du en skönt avspänd semester med surfing och fina solnedgångar, extra skönt blir det om du bokar ett hotell med All Inclusive.

SÖK DIN RESA TILL Dominikanska republiken