Hotell (34)

Resor till Dominikanska republiken

Välkommen till Dominikanska republiken, där Ving erbjuder resmål i både norr och söder. Playa Dorada och Cabarete ligger på nordkusten, medan Punta Cana och Bayahibe ligger i den södra delen av landet.

Dominikanska republikens norra kust är känd för sina härliga stränder, grönskande natur och låga priser, bland de lägsta i Karibien. Här väntar hotell med strandläge, livligt folkliv och en skönt avslappnad stämning. I den sydöstra delen av landet, precis där Atlanten och Karibiska havet möts, ligger Punta Cana och Bayahibe, med spektakulära hotell och de där riktigt karibiska stränderna som är kilometerlånga och bländvita.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Dominikanska republiken?
Dominikanska republiken har ett varmt klimat året om. Dagstemperaturen mitt på dagen ligger i regel omkring 30 grader, och vattentemperaturen ligger över 25 grader året runt. Nattetid sjunker temperaturen sällan under 20 grader. Vings resmål ligger både på den norra sidan och på den sydostliga sidan av ön. I norr ligger Playa Dorada och Cabarete, här är nätterna något svalare än på sydsidan. Regntiden är kortast på den sydostliga delen av ön, där resmålen Punta Cana och Bayahibe ligger. Den bästa tiden att besöka ön på är under vintern, i november, december, januari, februari, mars eller april. Då är luftfuktigheten lägst och risken för regn minst. Orkansäsongen sträcker sig normalt från juni till slutet av oktober, ibland längre, med störst risk för orkaner i augusti och september.

Resor till Dominikanska republiken

Din resa till Punta Cana-området går till den soligaste delen av Dominikanska republiken, med de vitaste stränderna och de absolut bästa hotellen.
Punta Cana
  • Stränder
  • Mat & Dryck
  • Barnvänligt
En riktigt skön semester får du i Punta Cana. Här finns gott om lyxiga hotell med All Inclusive på näst intill ändlösa stränder. Här finns boende för alla, oavsett om du ska resa med barn eller inte.
Bayahibe
  • Stränder
  • Barnvänligt
  • Sport/Äventyr
Luta dig tillbaka och njut av bekvämt strandliv på en karibisk paradisstrand. På en resa till Bayahibe har du dessutom tillgång till vattensporter och lokal atmosfär i byns centrum.
Dominikanska republikens norra kust lockar med långa stränder, frodig natur och mycket att se och göra, allt till Karibiens kanske lägsta priser.
Playa Dorada
  • Mat & Dryck
  • Stränder
I Playa Dorada får du en både aktiv och avslappnad semester, där All Inclusive ingår på alla hotell.
Cabarete
I Cabarete får du en skönt avspänd semester med surfing och fina solnedgångar, extra skönt blir det om du bokar ett hotell med All Inclusive.

SÖK DIN RESA TILL Dominikanska republiken