Karibien

Kryssningar Karibien

Karibien är precis sådär exotiskt som man föreställer sig och bjuder på vajande palmer, medryckande rytmer, turkosblått hav, fascinerande öar, leende människor och spännande resmål, men framför allt sol och bad och långa paradisstränder.

Varför kryssa i Karibien?
Kryssningar i Karibien och Västindien är en perfekt reseform om du vill uppleva så mycket som möjligt under din semester. Här finns med alla möjligheter för både avkoppling och äventyr.

Väljer du att kryssa i Karibien/Västindien finns flera spännande rutter och reslängder att välja mellan. Välj den kryssning som passar dig bäst. Med Vings smidiga paketlösningar får du allt serverat- flyg, hotellövernattning på avreseorten och kryssning.

Välj det rederi som passar dig bäst
I Karibien har Royal Caribbean International ett stort utbud av rutter och här kan du kryssa med några av världens största fartyg. Även Celebrity Cruises har ett brett utbud av kryssningar i området och besöker flera spännande hamnar och öar som exempelvis Jamaica, Puerto Rico, St Martin/St Maarten och Bahamas.

Du kan också kryssa med familjevänliga och prisvärda Costa Cruises i Karibien. Costa Cruises fartyg besöker hamnar och platser i bland annat Mexiko, Dominikanska Republiken och Caymanöarna. Kryssar du med Norwegian Cruise Line i Karibien finns det något ombord för hela familjen. Ombord har du dessutom stor frihet tack vare konceptet Feel Free, vilket innebär att det inte finns några sittningstider ombord och du väljer själv när och var du vill äta. Dessutom ingår All Inclusive.

Kryssar du med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line eller Costa Cruises ingår dricks i paketpriset, ca 12 USD/dag.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbete med

{{facet.Description}}

Delbetala din resa

Ansök online!