Egypten
Family Garden Waterworld Makadi Beach

Egypten

Egypten

Resor till Egypten, med badorten Hurghada i spetsen, har mycket att erbjuda. Här får du fortfarande mycket för pengarna och det finns mycket att välja mellan - oavsett vad du vill ha ut av din semester.

Bara ca fem timmars direktflyg från Sverige väntar Egypten och Röda havets stränder med underbar värme, högklassiga hotell och kristallklart vatten där du kan ägna dig åt dykning och snorkling i världsklass. I Egypten finns också flera av världens absolut främsta sevärdheter och gillar du golf kommer du inte heller att bli besviken. De flesta hotell erbjuder All Inclusive och vill du ha ett familjevänligt boende utöver det vanliga väljer du vårt Family Garden-hotell Waterworld Makadi Beach. Med Ving kan du också resa till den tidigare rätt oexploaterade Marsa Alam-kusten, där vi erbjuder en hel rad fina hotell direkt på stranden.

Läs mer om Egypten Dölj text

När är det bäst väder i Egypten?
Egypten har ökenklimat, vilket karaktäriseras av torra och varma dagar i kontrast till svala kvällar och nätter. Ving har fem resmål i landet; Makadi Bay, Hurghada, El Gouna, Marsa Alam och Port Ghalib. Här skiner solen i stort sett varje dag året om, och regndagarna är mycket få. På vintern, i december, januari, februari och mars, ligger dagstemperaturen runt 22-26 grader, att jämföra med 10-14 grader nattetid. Vattentemperaturen är ca 20 grader. På våren, i april, stiger lufttemperaturen snabbt till 28 grader för att övergå till 30-gradig värme i maj. Sommaren är het, med temperaturer på 32-36 grader mellan juni och september. Då är det också som varmast i vattnet, ca 27-28 grader. Värmen dröjer sig kvar på hösten, i oktober är genomsnittstemperaturen i luften 30 grader och i november 26 grader.

  • Valuta: Egyptiska pund (EGP)
  • Antal resmål:  5
  • Antal hotell:  16

Hotell där allt ingår

Hotell med All Inclusive
All Inclusive i Egypten fr. 4.975:-

Spela golf i Egypten

Spela golf i Egypten
Högklassiga golfbanor i Hurghada

Bo mitt i ett vattenland

Waterworld Makadi Beach, Egypten
Waterworld Makadi Beach
All Inclusive i Egypten

All Inclusive i Egypten

Boka något av våra omtyckta All Inclusive-hotell i Egypten för en riktigt skön semester.

Våra hotell med All Inclusive