Jul- och nyårsresor

Åk på en julresa till värmen och skippa stressen

I år ligger de röda dagarna över jul och nyår perfekt för en resa till solen. Det behövs bara fem semesterdagar för att få hela 17 lediga dagar i rad. Och det gäller att passa på – nästa gång det blir lika mycket ledigt över jul är först om fem år…
 
Läs mer Ta med familjen på en julresa till solen på Kanarieöarna, eller fira in det nya året i skuggan av palmerna på Maldiverna. Res till favoriten Thailand på jullovet och fira årets jul med sand mellan tårna.
 
För den bästa julshoppingen rekommenderar vi ett besök på en mysig julmarknad, eller varför inte slå på stort och ta med familjen och fira en riktig storstadsjul i New York eller London?
 
Jul för stora och små
Är det hela familjen/släkten som planerar en julresa? Våra vänner Lollo & Bernie är redo att ta emot både små och stora gäster på något av våra Sunwing Resorts, för ett riktigt härligt julfirande i solen.
 
Kanske är det lugnet som lockar? För er som reser utan barn, finns våra Sunprime Hotels både på flera av Kanarieöarna och i Thailand, perfekt för en resa över jul på tu man hand.
Dölj

TIPS PÅ JULRESOR

Fira jul på ditt sätt! I lugn och ro under en palm, i en pulserande storstad, eller kanske på en kryssning?

Vilken flygplats reser du från?

Hitta din resa

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?