Julresor 2024

Åk på en julresa till värmen och skippa stressen

Hos oss hittar du bra erbjudanden på julresor till solen, så byt julstress mot avkoppling på Kanarieöarna eller spännande utflykter i Thailand. Eller varför inte åka på en julresa till något av våra resmål i Karibien och fira jul på en sandstrand under palmerna? Välj själv om du vill vara borta i en vecka eller två.

Fira jul i en storstad

För den bästa julshoppingen rekommenderar vi ett besök på en mysig julmarknad i en storstad. Eller ta med dig familjen och fira en riktig storstadsjul i en härlig storstad som till exempel Paris eller Berlin.
Är du på jakt efter den perfekta julklappen? Här har vi samlat några av de bästa julmarknaderna.

Jul för stora och små

Är det hela familjen eller släkten som planerar en julresa? Våra vänner Lollo & Bernie står redo att välkomna både små och stora gäster på något av våra Sunwing Family Resorts, för ett riktigt härligt julfirande i solen.

Kanske är det lugnet som lockar? För er som reser utan barn finns våra Sunprime Hotels både på Gran Canaria och Teneriffa – perfekt för en resa över jul på tu man hand.

Inspiration inför din nästa julresa

Lollo & Bernie

Fira jul på Gran Canaria

Vill du också fira en härlig jul på Gran Canaria? Lissy Eriksson som firat över 40 jular på ön tipsar här om vad du inte får missa, och ger sina bästa tips för ett perfekt kanariskt julfirande.

Julmarknad i Tallinn

Upptäck världens julmarknader

Letar du efter julklappar för familjen? Passa på att resa iväg inför julen och upptäck julpyntade städer och vackra julmarknader! En härligare start på julen är svår att hitta.

JUlmarknad i Tallin

Julstämning och julmarknad i Tallinn

Doften av glögg, en glittrande gran, mysiga bodar fyllda av mat och hantverk - allt du behöver för den perfekta starten på december hittar du på julmarknaden i Tallinn.

Populära resmål för en julresa

Fira jul på ditt sätt! I lugn och ro under en palm, i en pulserande storstad, eller kanske på toppen av ett grönskande berg.

Perfekta städer för en julweekend 2024

Skippa julstressen och res iväg på en härlig weekend över jul

Vilken flygplats reser du från?