PART OF THE THOMAS COOK GROUP
St Martin/St Maarten
Orient Bay

St Martin/St Maarten

St Martin/St Maarten

Välkommen till St Martin och St Maarten, en ö med två länder, härliga paradisstränder och bortåt 400 restauranger att välja bland. Med Ving kan du välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta - även om sommaren.

Läs mer om St Martin/St Maarten Dölj text

Reser du med Ving kan du välja boende som passar dig: från mysiga små hotell med färre än ett dussin rum till stora familjevänliga anläggningar med All Inclusive. Du kan bo lyxigt i Philipsburg eller i egen lägenhet i Orient Bay. Du kan -kort sagt- hitta ett hotell som passar just dig när du reser med Ving. Du kan också välja mellan fem olika resmål på ön, både på den franska och på den holländska sidan.

Mycket att se och göra
Passa på att se så mycket som möjligt av Karibien när du är här. Du kan ju alltid kombinera två av våra resmål med några dagar på den holländska sidan av ön och några dagar på den franska. Vill du se ännu mer finns det dagsutflykter till öarna runtomkring; Anguilla eller Saba. Bokar du en hyrbil kan du åka på egna upptäcktsfärder på denna omväxlande ö. Vägarna är bra och trafiken inte särskilt livlig, och med egen transport kan du ta dig runt i din egen takt, till någon av öns närmare 40 stränder eller kanske en middag i solnedgången. Vill du veta mer om allt som finns att se och göra, läs våra nyskrivna resmålsguider här på Ving.se. Du hittar dem på varje resmål.

När är det bäst väder på St Martin/St Maarten?
På St Martin/St Maarten har Ving flera resmål. På den holländska sidan av ön ligger Philipsburg, Maho Beach och Dawn Beach. På den franska sidan hittar du Marigot, Orient Bay och Oyster Pond. På båda sidor är det varmt året om, cirka 29 grader i snitt. Temperaturen faller sällan under 18 grader på natten och stiger normalt inte över 32 grader på dagen. Varmast med minst nederbörd är det från februari till juni. I juni tar orkansäsongen vid som varar till och med november. Från juni till januari förekommer mest regn, i allmänhet som ganska kortvariga skurar. Däremellan skiner solen och det är aldrig kallt. Vågor och vind kan skilja sig åt resmålen emellan då de vetter mot två olika hav: Atlanten och Karibiska havet, men vattentemperaturen ligger stadigt på 26-28 grader året runt.

  • Valuta: USD och EUR
  • Säsong: Året runt
  • Antal resmål:  5
  • Antal hotell:  9

Snabböversikt - Vilket resmål på St Martin passar mig?

Stränder Shopping Mat & dryck Upplevelser Resa med barn
Maho Beach
Philipsburg
Orient Bay
Marigot
Oyster Pond/Dawn Beach