Yoga på Kap Verde med Shay Peretz

Rym från vinter och måsten och följ med Shay Peretz på ett äventyr där du erbjuds en vecka i balans mellan social och egen tid.

När: 28 mars - 4 april 2019 från Stockholm, eller 27 mars - 3 april 2019 från Göteborg
Var: Santa Maria, Sal, Kap Verde.
Hotell: Dunas de Sal
Pris: Från 10 925:- per person
Avresa från: Stockholm, eller Göteborg


Resan är fullbokad, men vi planerar redan för en ny resa tillsammans med Shay i höst. Anmäl ditt intresse på traningsresor@ving.se, så meddelar vi dig så fort vi har mer information.

I resan ingår:

  • Flyg tur/retur
  • Boende på Dunas de Sal inkl frukostbuffé
  • Transfer t/r
  • Måltid på flyget
  • Välkomstmiddag på lokal restaurang
  • Två yogatillfällen/dag

Mer om resan

Välkommen till magiska Kap Verde och ön Sal.

Yoga står på programmet varje dag, men också mycket tid för promenader och häng på de fantastiska stränderna, egna utflykter på ön eller att utforska den lilla pittoreska staden Santa Maria.

Vi kommer att bo på Dunas de Sal, Santa Maria där Shay Peretz leder två yogatillfällen varje dag; morgonyoga med meditation och en Yoga Flow-session varje eftermiddag.
Observera att all undervisning sker på engelska.

På ön Sal finns en mängd andra aktiviteter att utforska så som dykning, surfing, kite surfing, Quad/buggy-tur, bad i en saltgruva där du flyter som en kork på samma sätt som i Döda havet.

Shay Peretz

Född i Israel och uppvuxen i Argentina, landade Shay 2012 i Stockholm från Venice, California.

Shay har praktiserat yoga över 20 år. Med lärare och influenser som sträcker sig från Forrest Yoga, Vinyasa Flow och Bhakti Yoga samt influenser och lärare från ett flertal studios i USA och i Los Angeles specifikt.

Shay’s yoga och sätt att lära ut grundar sig i, och har utvecklats från, en lång vistelse på Green Gulch Zen Center, ett Zen-kloster i San Francisco-området samt hans erfarenhet som bergsguide i Sierra Nevada, California.

Ovan erfarenheter och influenser delar Shay med sig av varje vecka under sina dynamiska pass av vinyasa och meditation vid ett flertal olika studios i Sverige och utlandet. Nu har du möjlighet att ta del av detta under en vecka på exotiska Kap Verde.

Mer information om resan

Flygtider

Från Stockholm:
Avresa: 2019-03-28: 07.05
Hemresa: 2019-04-04: 13.45

Göteborg
Avresa: 2019-03-27: 09.20
Hemresa: 2019-04-03: 13.45

  • Hemresan till Göteborg sker via Oslo Gardemoen

Frågor om resan?

E-post: traningsresor@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678