Vågor av välmående

Hitta din våg av välbefinnande

Vi tror att vägen till bättre hälsa och ett ökat välmående består av många olika delar. En del som är väldigt viktig är vila och återhämtning. Det något som många av oss får alldeles för lite av idag. Våra fullbokade agendor gör att det alltför sällan ges plats åt att bara andas och ta en paus. Ibland behöver man byta miljö rent geografiskt för att kunna landa i återhämtning fullt ut, för att verkligen komma ifrån vardagens alla måsten.

Ving och Yogiraj vill tillsammans med väletablerade yogalärare erbjuda noga utvalda resor och events som blir tillfällen för dig att hitta stunder av välbefinnande. Tillfällen där du både kan tanka energi, ge plats för återhämtning och öka ditt personliga välmående. Tillsammans med likasinnade kan du samla både inspiration och konkreta verktyg, samtidigt som du får en paus från vardagen.

Vi hoppas att du kan hitta ”din” typ av yoga och meditation för ökad fysisk och psykisk hälsa. Vi är nämligen övertygade om att det finns något som passar för alla smaker. Alla kan yoga; gammal som ung, kvinna som man, nybörjare som avancerad. Det är det fina med yoga och det är aldrig försent att börja.

På utvalda yogaresor ingår ett yoga- och meditationskit från Yogiraj som blir ditt så att du kan fortsätta med dina goda vanor på hemmaplan. Tillsammans med kunskaperna och insikterna från resan kommer du kunna fortsätta din praktik även på hemmaplan. Skapa en plats i ditt hem som är positivt laddat, en plats där du värnar om ditt eget välmående, tar hand om dig själv och ger dig själv den viktiga återhämtningen.

Lugn och medveten närvaro

Längtar du efter tid för reflektion? Vill du hitta nya rutiner och uppleva ett större lugn? Våra upplevelser och events med yoga, meditation och mindfulness är designade för att ge både långvarig och hållbar effekt för ökat välmående i din vardag.

Tillsammans med likasinnade får du både inspiration, glädje och konkreta verktyg. Samtidigt som det också finns utrymme och tid för bara dig själv.

Yogiraj är Nordens ledande varumärke inom yoga och meditation och finns idag på många yogastudios, spa-hotell och i butiker. Yogiraj betyder kung av yoga och för Yogiraj är alla kung av yoga, vare sig man är nybörjare eller en mer avancerad utövare. Yoga är en livsstil, som handlar lika mycket om vad du gör på som utanför mattan.

Yogiraj grundades 2009 av en neuroprofessor vid Lunds Universitet, som också var yogalärare. Oroad över hur mycket gifter våra kroppar absorberar från produkter började han att ta fram giftfria yogamattor och yogatillbehör.

Alla Yogirajs produkter är tillverkade i miljövänliga giftfria material och en stor del är även klassade som ekologiska. Hållbarhet, yogaexpertis och skandinavisk design är alltid närvarande i allt från Yogiraj.